2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه مراقبت های بعد از عمل رو خیلی خوب رعایت کنی عوارض جدی نداره البته دکتری هم که پیشش عمل می کنی خیلی مهمه که با تجربه و کاربلد باشه من خودم عمل لابیاپلاستی رو پیش دکتر صنم ساسان انجام دادم سخت هست چون به حال عمل جراحیه دیگه ولی خداروشکر نتیجه ش خیلی خوب شده اعتماد به نفسمم خیلی بیشتر شده 

عوارض خاصی که نداره یعنی من بعد از عمل لابیاپلاستی خیلی عوارض خاصی نداشت فقط خارش بود که اونم دکترم بهم گفت طبیعیه ولی اگه می خوای عمل کنی حتما پیش یه دکتر خوب برو من خودم پیش دکتر فاطمه سمامی رفتم مطبشم تهرانه باز اگه خواستی بری پشش بگو تا شماره تماس مطبشو برات بفرستم وقت بگیری 

شنیدم اگر پیش یه دکتر خوب انجام بدی هیچ عوارضی نداره.انتخاب دکتر خیلییی مهمه چون حساسه عملش.من چندبار رفتم پیش دکترم و چندبارم سوالامو آنلاین ازش پرسیدم حالا وقت عمل دارم واسه هفته دیگه.ایشالا که همه چی خوب پیش بره

بعد از لابیاپلاستی ممکنه یکم درد داشته باشی که با مسکن آروم میشی 

نکته های مراقبتی ام که دکترت میگه گوش کن حتما رعایت کن

بعد اینکه برای شروع رابطه حتما برو معاینه بشی اگر دکتر گفت اوکیه اون موقع میتونی انجام بدی تا قبلش خیلی رعایت کن

من خالم انجام داده مشکلی هم نداشت. کلا دوران نقاهتشم کوتاه بود

خودش که میگفت راحت بوده و مشکلی نداشته، اسم دکترش رو نمیدونم ولی میدونم دیگه بعد عمل حضوری نرفت و با دکترش مشاوره آنلاین میگرفت

توی سایت ماوراطب میرفت میدونم یه صفحه بود پر لیست اسم متخصص زنان و نظرات کاربرو اینا بود

دکترت خوب باشه عوارض خاصی نداره یکم بعد لابیاپلاستی به خاطر بخیه ها اذیت میشیا ولی خب نباید خیلی زیاد و ادامه دار باشه دکتر یاسمن مددی رو تو رشت میشناسم که کارشون خیلی خوبه