2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هفتاد ساله هرسال همینو میگن

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

چرا استرس قبل حادثه به جون می‌خرید 

اگر هم قرار باشه زلزله بیاد این همه جمعیت نمیتونه تهران ترک کنه پس الکی ذهنت درگیر نکن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دروغه  خواهر دروغ  میگفتن ۲۷ یا ۲۸ میاد کو کجا  مردیم از استرس

نه تو این که تهران یه زلزله شدید و بدی میاد که دروغ نیست

آوردن شهرو ساختن رو یه گسلی که خیلی فعاله و چندین ساله خودشو خالی نکرده..یادمه استادمونم میگف که آوردن نمیدونم چی شهید همت رو با اون عظمت ساختن روی گسل از زلزله هم ترسی نداشتن!!

ولی اینکه تاریخ دادن و گفتن فلان زمان میاد دروغ محضه

هیشکی نمیتونه سال و روزش رو دقیق بگه

نه تو این که تهران یه زلزله شدید و بدی میاد که دروغ نیست آوردن شهرو ساختن رو یه گسلی که خیلی فعاله ...

کل ایران رو گسل  

الان رشته کوه زاگرس ببین از اون بالا تا پایین همش گسل 

کل ایران رو گسل   الان رشته کوه زاگرس ببین از اون بالا تا پایین همش گسل

کلش که نه ولی اره گسل زیاد داریم

ولی مشکلی که هست اینه که گسل های اون محدوده کم کم انرژی شونو آزاد میکنن ولی گسل تهران چندین ساله که خالی نشده و خیلی فعال تر از باقی گسل هاس

بچه ها تهران روی سه تا گسل ساخته شده و خیلی ساله گفتن خدایی نکرده بیاد بسیااار شدید هس ولی توروخدا بهش فک نکنیم استرس بهم دیگه انتقال ندیم من دیشب تنها بودم با دختر ده سالم همسرم شیفت بود بهش زنگ زدم میگن اینطوریه فلان همش داشت ارومم میکرد و صبح داشتم میومدم سرکار طبق عادت کلیییی ایت الکرسی و ناس اینا میخوندم میگم خدا تورو قران چیزی شد همه با همدیگه کنار هم باشیم اینا لطفا نکنیم با خودمون اینکارارو الان کلی فقر نداری و بدبختی مملکتمونو گرفته انقدررررر انرژی منفی تو این مملکت هس که نگو حال همه بدددده هیچ کس از زندکیش راضی نیس پس حداقل دامن نزنیم به چیزای دیگه همینجوری بگذرونیم و از خدا ناامید نشیم خدا خودش نگهداره همه مون باشه و عزیزامونو سالم برامون حفظ کنه بیاید حتی تو همین شرایط بد روحی که مطمینم خیلیا هستیم برای هم فاز مثبت بفرستیم و دعا کنیم اتفاق بدی نیفته و همه روزی برسه که شاد شاد باشیم و ارامش داشته باشیم ....💞💝🙏🙏🙏🙏