2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

149 بازدید | 6 پست

بچه ها چرا کسی دوسم نداره؟ همیشه تو جمع احساس تنهایی می کنم هیچ کس باهام حال نمی کنه خودم کسی رو داشته باشم اون منو دوست نداره همه باهم خوبن ولی با من نه 

این احساس رو نکن . احتمالا با همین احساس میری تو جمع بعد اثراتش تو قیافت مشخص میشه کسی نمیاد . و یا اینکه اعتماد به نفست پایینه. ضمنا اونایی که باهم حرف میزنن از کجا می‌دونی همدیگرو دوست دارن؟؟؟خیلی ها قربون صدقه هم میرن بعد پشت سر هم تیر میندازم. چه حرفایی میزنی خواهر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این احساس رو نکن . احتمالا با همین احساس میری تو جمع بعد اثراتش تو قیافت مشخص میشه کسی نمیاد . و یا ...

ضمنا شخصیت آدم ها فرق داره بعضی ها جمع دوست دارن بعضی ها نه

چن سالته؟

مجردی؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

سلام دوستان عزیز من ازدیروزیک پیامی رو توهمین سایت خوندم پیام برای نگار بودخیلی ذهنم درگیرکرده چجوری باید باهش تماس بگیرم چندبارم پیام نوشتم نمیدونم خونده یانه من چندروزه توای سایتم زیادم بلدنیستم راهنماییم کنیدممنون اسم مستعارم توسایت کوهی به انگلیس ثبت کردم اسم حسین