2777
2789
عنوان

یکی بگه من چیکار کنم

38 بازدید | 4 پست

من خانواده تقریبا بازی دارم نامزدم مذهبی هستن خودش نه ما یک سال دوست بودیم الان مشکلی که به وجود اومده اینه :
من کلا اعتقادی به حجاب ندارم و روسری سرم نمیکنم خیلی وقته ، خونه پدر شوهرم یک منطقه فوق العاده مذهبی و البته فضولن
اخرین سری که رفتم  تا از در وارد شدم پدر شوهرم گفت اینجا میایی رو سری سر کن واسه من بده من فقط لبخند زدم و رفتم توی اتاق لباس عوض کنم
شنیدم به شوهرم گفت داره میره بگو روسری سر کنه شوهرمم گفت اصلا حرفشم نزن
موقع برگشت من خواب بود ندید من چیزی سرم کردم یا نه
حالا شوهرم میگه لازم نیست سرت کنی اون باید یاد بگیره به همه علایق احترام بزاره
خودم موندم چیکار کنم از طرفی من میگم خونه اونه و قوانین اون
از طرفی دوس ندارم بخاطر کسی حجاب داشته باشم
واقعا نمیدونم اینبار که میرم چجوری باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از همون اول دقت نکردی این روسری اولشه بعدا بیشتر به مشکل می خورید 

عروس خاله شوهرم به احترام مادربزرگ شوهرم همیشه چادر سر میکند تا ماشین و بعدش هیچی 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اختلاف فرهنگی خیلی بده من جشن حنا مختلط گرفتم خواهرشوهرام مذهبی ام نیستن ارایش خیابونشون اندازه عروسیه حالا میگفتن نمیایم اگه بیایم با مانتو شلواریم همش😐بعد الان تغییر کردن استوریا بدون روسریشونو باید ببینی