2777
2789
عنوان

مجردا بیایین

134 بازدید | 17 پست

مامان شماهم به همههه چیتون گیر میده؟

به ساعت خواب

ساعت بیداری؟غذا؟پوشش؟

رفتار؟

رنگ رژ لب؟

نحوه خوابیدن؟

به اینکه تو اتاقتون تنها بمونین؟

خسته شدم بخدااااااا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مامانم کاری باهام نداره خواهرام گیر میدن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم کاری باهام نداره خواهرام گیر میدن

😒😣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نه چند سالتونه مگه

۱۸از همون اول حتی  خوابمم چک کرد ببینه خوابم یا بیدار

منم مثلا مامانم تو دوران راهنمایی دبیرستان خیلی بهم گیر میداد حواسش بود چون سن حس حساسیه بعد که رفتم دانشگاه نه دیگه کاری نداره همه مامانا همیجورن خودت ناراحت نکن بعد خوب میشه😀😘

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

من متاهلم ۹ ساله توی خونه زندگی خودمم،مامانم همچنان به اینا گیر میده هیچ،توی این سالها چندتا مورد دیگم واسه گیر دادن پیدا کرده🤣🤣

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
منم مثلا مامانم تو دوران راهنمایی دبیرستان خیلی بهم گیر میداد حواسش بود چون سن حس حساسیه بعد که رفتم ...

مامان من وسواس فکری داره خوب شدن کجا بود