2789
عنوان

خوابین 😢😊

121 بازدید | 15 پست

یکی از تایپیک ها رو دیدم باره خودم افتادم 

نامزده اش از  غم اون غمگین بود اونم به قول خودش قلبش اکلیلی شده بوده 

یاده خودمو رفیقم افتادم 

با این تفاوت که ما هر دو دختر بودیم 

ولی هر موقع اون ناراحت میشد منم ناراحت میشدم شاید بیشتر از خودش 

هر کاری می کردم که خوش حال بشه 

تا مطمئن نمی شدم حالش خوب شده نمی خوابیدم 

اونم به قول خودش قلب اش اکلیلی میشد 😢 دقیقا مثل این خانم 

یادمه یه بار باهم رفتیم مانتو بخریم با وجود اینکه بابام پول زیادی بهم نداده میشه گفت پول کمی حتی 

اون از یه مانتو خوشش اومد فردا ش رفتم براش خریدم کادو کردم بهش دادم 

عزیزترین و نزدیک ترین آدم زندگی من که مثل خواهرم می مونه یه چیزی دوست داره ولی نتونم بخره !!!

فقط تو حرف هایش یه کلمه گفت من هیچ وقت هیچ کس برام تولد نگرفته

کیک و ساندویچ به تعداد افراد و کادو گرفتم براش سوپرایزش کردم و تولد براش گرفتم 

شاید از نظر شما کاره بزرگ و سختی نباشی 

ولی برا منی که ماهی هزار تومنم در نمیارم و هر چی بخوام با مامانم باهم میریم می خریم مامانم پولش میده برا همین بابام پول زیادی بهم نمی ده خورده رفیقمم می دونست من با سختی همون پول کم جمع می کنم ولی چون اون برام عزیزه این کار براش می کنم 

و هزاران کاره دیگه که الان وقت نمیشه بگم 

ولی اون با کمال بی رحمی منو بدون هیچ دلیلی برای همیشه گذاشت کنار حتی سلامم نمی کنه 

حتی مامانمم اومده بود مدرسه بهش سلام نکرد

چ بی رحم

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

کاش من ی رفیق مث توداشتم 🥺❤️

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم مث تو ایتقد خوبی کردم به رفیقم آخرش جواب کارامو با دل شکستن و حرفاش داد خیلی بی معرفت بود دستمو تا آرنج میکردم تو عسل می‌بردم تو حلقش بازم میگفت تلخه دیگه الان خیلی بی توجهم بهش ینی هم دوسش دارم هم دیگه از چشمم افتاده 

برا هر کی تعریف می کنم همین میگه 😂 ولی برا رفیقای جدیدم تره هم خورد نمی کنم  نمی خوام این اتف ...

خوب کاری میکنی واقعا ادم زیاد خوب باشه همیشه ضربه میخوره:)

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
منم مث تو ایتقد خوبی کردم به رفیقم آخرش جواب کارامو با دل شکستن و حرفاش داد خیلی بی معرفت بود دستمو ...

رفیقم من در عرض چند روز از این رو به اون رو شد 

طوری رفتار کرد که انگار من دشمنشم 

۱ کلمه هم باهم حرف نزدیم

فقط پیام دادم که دلیلش بدونم اونم چرت و پرت جواب داد 

رفیقم من در عرض چند روز از این رو به اون رو شد  طوری رفتار کرد که انگار من دشمنشم  ۱ کلم ...

قبلا ها که ازش این رفتارارو میدیدم سرد میشدم خودش می‌فهمید میومد چیشده فلان منم راستش ایتقد دوسش  داشتم همه چیو فراموش میکردم بازم میشدم مث روز اول ولی دیدم این درست بشو نیست الانم میاد پیام بده چرا اینجوری شدی فلان اون ته ته دلم خیلی دوست دارم ببخشمش و بازم صمیمی شم باهاش که از اینهمه تنهایی هم دربیام ولی میبینم اون درست نمیشه فقط منو اذیت میکنه با کاراش ولی منه خر بازم دوسش دارم 😐

دقیقا آدمای این دنیا ظرفیت خوبی کردنو ندارن بد باش دورت می‌گردن و دوست دارن مهربونی بهشون نیومده&nbs ...

حق#  

قبلا ها که ازش این رفتارارو میدیدم سرد میشدم خودش می‌فهمید میومد چیشده فلان منم راستش ایتقد دوسش&nbs ...

دوست من یک بار برای همیشه کاملا ناگهانی یه ضرب منو برای همیشه گذاشت کنار حتی ۱ کلمه هم دیگه حرف نزدیم 

بدون هیچ دلیل و دعوایی