2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیدمش 

از استرس نفسم تند شد 

اونقدر که نمی‌تونستم جلوی خودمو بگیرم 

انگار من از دست داعش فرار کرده بودم 

به امنیت کشور اعتماد نداشتم ولی الان میگم خداروشکر ما امنیت داریم   وگرنه من و شماها میتونستیم جای آیسان باشیم 

تو خود ایران 

اگر تو ایران بودن چکار باید میکردیم

وااااای تروخدا 

میشه برای آرامش قلبم دوتا صلوات بفرستيد؟ 🥲

سلام منم الان سر صبحی دیدنش ولی یجاهاییش اغراق داره

مثلا اونجا که رفت تو مطب دکتر که نسخه براش عوض کنه یه ربع کارش طول کشید یا مثلاً پیدا شدن جنازه ام عبیده زودتر ازینا میشد پیدا بشه بعدم که لب تاب و کلی وسیله برداشت ببره اون نگهبانه از هیچکی هیچی نپرسید با اینکه دفه اولش بود میدیدش براحتی گذاشت ببره یا این دختره که خواست بره پیش فرمانده گفت من زنشم در حالی که اصلا زنش نبود

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
من دیدمش  از استرس نفسم تند شد  اونقدر که نمی‌تونستم جلوی خودمو بگیرم  انگار من از ...

منم هر دفه کلی استرس میگیرتم ولی خیلی جاهای غیر واقعی و اغراق شده بنظر میاد 

مثلا من فک کنم هر کس دیگه سی جای آیسان بود از مطب دکتر فرار میکرد برگرده دیگه بفکر همکاری نمیوفتاد

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
سلام منم الان سر صبحی دیدنش ولی یجاهاییش اغراق داره مثلا اونجا که رفت تو مطب دکتر که نسخه براش عوض ...

بلاخره فیلم دیگه ی جاهایش اغراق هست . 

ولی خب آیسان حتما تو واقعیت هم رفته لب تاب اینا رو برداره