poppope مدیر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 8230 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 28 پست سرم داره میترکه از دوطرف انگار داره بهش فشار میاد 1401/12/03 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوشکاری عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 6246 مادرشوهرش چقدر جنسش خرابه ما نمیدونیم تو اون جلسه چیها گفتند عمه دیبی چی گفته که اینطور کینه کردند ... آره بخدا خاک تو سرش کنم عقده ای نو کیسه عمش حرف حق زده بهشون ....شون سوخته عوضیا من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
مهرو۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 421 دیبا 😳اونا عقل نداشتن تو چرا ۶صب گوشیتو جواب دادی پاشدی رفتیبعدشم خوبش کردی میگفتی اگه پول میخواستم اون طلاهایی که برام خریده بود میبردم تا بسوزی
مهرو۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 421 اصلا اینجور مواقع بزرگترا تر میزنن به همه چیآخه مگه مشکل این دختر پول ومهریه بوده که بحث مهریه رو کشیدن وسط انقد این عمه گفته پول وطلا اوناهم گفتن پول میخواد
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 14362 اصلا اینجور مواقع بزرگترا تر میزنن به همه چی آخه مگه مشکل این دختر پول ومهریه بوده که بحث مهریه ... منم همین حس و کردم حرف پول و مهریه رو تو دعوا نباید وسط میکشیدن حالا اوضاع این دختر اینطوری شده هیچ کدوم جلو نمیانهمه سر زندگی خودشونن 😔
جوشکاری عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 6246 اصلا اینجور مواقع بزرگترا تر میزنن به همه چی آخه مگه مشکل این دختر پول ومهریه بوده که بحث مهریه ... آره دقیقا من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
بانوی_صبور۳۵ عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2279 الهی بمیرم دیشب نقشه میکشید پیر سینگ بزنه زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
poppope مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 8230 دیبا خوبی؟مامان بابات اومدن؟یه خبراز خودت بده نگرانتیم ممنونم عزیزم نع هنوز نیومدن خودمم هی میخوابم هی بیدار میشم الان گلوم میسوزه نمیدونم چیکارش کنم
poppope مدیر استارتر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 8230 دیبا گلی کجایی بیا از خودت خبربده نگرانتیم سلام عزیزم
_مهتاب_ عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1595 ممنونم عزیزم نع هنوز نیومدن خودمم هی میخوابم هی بیدار میشم الان گلوم میسوزه نمیدونم چیکارش کنم عزیزم شیر بادام بخوربادام درختی را بذار داخل آب جوش بعد پوستش را بکنبعد پودرش کن بعد بهش یه لیوان آب جوش و عسل اضافه کنبخور یا یه لیوان آب جوش و عسل و با آویشن بخور