2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره یعنی چی به یه مرد دیگه بگی همیشه حرفی خیلی عجیبه

ازارتباط عمیق حکایت داره بنظرمن... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نمیدونم والا ولی ازنظر اخلاقی به شوهرم شک نداشتم هیچ جا نمیزاره برم یا خونه‌ی مامانمم زود میاد دنبال ...

ببین اون که بخوان باهم باشن هزار تا راه دارن اینکه میری خونه مامانت زود میاد دنبالت خیلی دلیل محکمی نیس ولی کلا بیشتر حواست جم کن 

ازارتباط عمیق حکایت داره بنظرمن... 

حالا چیکارکنم روبیکای همسرم روحک کردم همراه من هم نصب کردم پرینتشو گرفتم بااین زنه هم فقط توهمون یک شب تماس و پیام داشته تو پرینت ۳ماه

بچه دارنمیشه شکل بامشاد قیافش ونازا

تهدیدش کن بفهمه ازقانون سردرمیاری...بااینجورادمابایدباتوپ پرحرف بزنی 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
تهدیدش کن بفهمه ازقانون سردرمیاری...بااینجورادمابایدباتوپ پرحرف بزنی 

حسابی تهدیدش کردم ولی دلم شکسته دیگه چجوری دیگه محبت کنم من ازمحبت کم نزاشتم حالم بده

حالا چیکارکنم روبیکای همسرم روحک کردم همراه من هم نصب کردم پرینتشو گرفتم بااین زنه هم فقط توهمون یک ...

ازکجاشمامطمینی خط دیگه ای نداره! 

بایدهمسرتو چک کنی ازاین به بعدبه صورت نامحسوس کسیکه خیانت میکنه انقدرعلناباخطی که شمابتوونی پرینت بگیری که ارتباط نمیگیره! 

فایل های گوشیشم چک کن اونایی که پاک کرده هم اصولامی مونه توگوشی... 

ببین توگوشی اندرویدبرو توپیام ها اون گوشه میخوای شماره ای رومسدود کنی انسدادعبارات داره بعصی ازکلمات مسدود کن مث عشقم ودوستت دارم و... (یعنی خودتم دیگه اگرپیامی بااین کلمات بدی مسدودمیشه یااون زنه باهرخطی به شوهرت بااین کلمات پیام بده مسدودمیشه) 

این کاروکن بلاخره چیزی باشه میفهمی

بعدتوهمین قسمت انسداد شماره وپیام که میری پیامشومیبینی

ازکجاشمامطمینی خط دیگه ای نداره!  بایدهمسرتو چک کنی ازاین به بعدبه صورت نامحسوس کسیکه خیانت می ...

اره ممنونم عزیزم اینا رو بلدم الانم زنه مسدودباشه چک میکنم وخبرمیدم بهتون

ان شاا...که دیگه چیزی پیش نیاد... 

اگربخشیدی وگذشتی ازاین به بعدبیشتربرای خودت پس اندازکن وخرج کن...