2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم این حس بهم دست داد انگارارتباط عمیقی دارن... 

دقیقا  انگار سالهاست باهمن و باهم راحتن و حتی تا مرحله ی غر زدن هم رسیده خانمه🤧

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین مثلانوشته همیشه حرفی! 

انگارچندساله باهمن... 

لعنت به هرچی مردوزن موزی وزیرآبی برو لعنت بهشون من که دعام اینه خداآبروشونوببره🤦‍♀️اعصابم خردشد... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
گفتم وحشت وگریه وزاری که بخدا شوهرت این کاره نیست

پس شک کن.‌اگه خبری نبود حق به جانب میزد توسینت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببین خیلی زیادی صميمي عین زن و شوهرا با هم حرف زدن باز نمیدونم اخلاق شوهرتو و کلا ارتباطش با این خان ...

نمیدونم والا ولی ازنظر اخلاقی به شوهرم شک نداشتم هیچ جا نمیزاره برم یا خونه‌ی مامانمم زود میاد دنبالم نمیدونم چی بگم

یعنی نگفت مثلا هیچی نبوده به شوهرم نگو فقط گفت شوهرت این کارا نیست؟ 

ببین من اصلا از حرف زدنشون باهم حس خوبی نگرفتم شوهرت کلا چجوری برخورد میکنه با زنا؟ 

کلا ارتباطتون با این خانم در چه حده؟ 

ببین مثلانوشته همیشه حرفی!  انگارچندساله باهمن...  لعنت به هرچی مردوزن موزی وزیرآبی برو ...

منم همینطور بچه ها من از۱۲ سالگی بااین حتی تومجردی به خودم اجازه ی دوست پسر گرفتن ندادم فقط اگه چیزیه خدا ابرشون روببرهمین

تهدیدش کن بگواگریکباردیگه پیام تو یاشماره توحتی باخط دیگه توگوشی همسرم ببینم کاری میکنم به جرم زنای محصنه یاحکم منافی باعفت بگیرنت به یه شهری تبعیدت کنن همسرتم بتوونه راحت طلاقتوبده بچه هاتم ازت بگیره... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یعنی نگفت مثلا هیچی نبوده به شوهرم نگو فقط گفت شوهرت این کارا نیست؟  ببین من اصلا از حرف زدنشو ...

این خانوم عمه ی زن پسرعموی منه همسرم باهم محلی هاش راحته بازنا باهمه حالا این پیامو نمیدونم زنه نوشته اون لش داشت اون شوهرشه چرابه همسرم اینجوری گفته نمیدونم