2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم تو دهنشون ...

547 بازدید | 19 پست

من مجردم ولی از یه موضوعی تو این سایت خیلی ناراحت میشم وقتی می بینم... بعضی خانومای سایت چون بچشون دختره یا دختردوست هستن خیلی راحت میان تو تاپیک های مربوط به جنسیت جنین کامنت منفی راجب بچه پسر میزارن. میگن پسر دردسره. پسرا اینجورین اونجورین پسرا بدردنخورن. میخام بگم خانم محترم، بدردنخور شمایی که نعمت خدارو که هنوز پاشو بدنیا نزاشته اینجور مورد قضاوت بیجا قرار میدی!! اصلا شما با کدوم شعور قراره مادر بشی؟ حیف این واژه برای امثال تو. اصلا چجوری میتونی تو تاپیک یه زن باردار که هنوز نمیدونه جنسیتش بچش چیه و ممکنه هرکدومش باشه اینطوری راجب جنسیت بچه نظر بدی؟ بد نیست یکم سطح شعورتونو بالا ببرید، خانومایی که دختر دارین انشالله قدمش خیر باشه براتون ولی لطفا این طرزفکر احمقانتون که فقط جنس دختر خوبه رو به دختراتون انتقال ندید. نزارید یکی بشن مثل خودتون. انسان یک موجود اجتماعی آفریده شده. از اجتماع زن و مرد. اگر شما اینجور فک نمیکنید و به جنسیت یکتا فک میکنید، اصلا نرمال نیستید و برای جامعه خطرناکید. حتما در اولین فرصت به روانشناس مراجعه کنین. امیدوارم دیگه شاهد چنین کامنت های سخیفی تو این سایت نباشیم. 

توجه 💥(منظور همه خانومای محترمی که دختر دارن نیست. تاپیک رو یک بار دیگه مطالعه بفرمایید متوجه میشید مربوط به چه افرادی هست)

دقیقا.اونا از اون ور بوم افتادن.فک میکنن هرچی بیشتر به پسر توهین کنن با کلاس ترن.ولی نمیدونن کوبیدن یه جنسیت(چه دختر چه پسر) اوج بی فرهنگی و بی شعوریه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من دختر دیدم پسر ندیدم والا

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم محلشون نزار اشالله بچتون هرچی که هست سالم باشه بعدش هم بچه هم دختر وهم پسر واسه مادر عزیزه من خودم دختر دارم ولی اگه پسر داشتمم نگران نبودم چون میدونستم اینده پشتمه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بلانسبت بیشعورن دیگ نمیفهمن اصن چی میگه پسرودخترنداره ک کی میخواد این حرفای سمی تموم شه حالامن یه زندایی دارم هربار بامن میحرفه میگه انشالله پسربزایی دلم میخواد بگم دخترزاییدم چی!!!!بدهههه!!

حالا عزیزم خون نجستو کثیف نکن. مهر مادری انقد زیاده که اگه صدتا پسر داشته باشه همه رو دوس داره صدتا دخترم داشته باشه همه رو دوس داره.من دوتا پسر دارم. دوس دارم بچه بعدیم اول سالم وبعد دختر باشه تا این نعمت روهم داشته باشم

من مجردم 

ولی دختر دوست دارم 

اینقدر ظلم در حق دخترا شده 

چون شهرمون کلا پسر دوست ن 

تازه من تو این سایت خیلیارو دیدم 

ک دوباره تغذیه و.. تا بچه پسر بشه 

البته این شخصیه 

ولی خب در کل نباید بین بچها تبعیض باشه 

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

والا من که همش برعکس مطلب شما رو میبینم ! میگن وای بچه ام دختره!!!!!انگار که مثلا ناقصه خدایی نکرده که ناراحته!

یا مثلا تاپیک میزنه دعا کنید بچه ام‌پسر باشه !

یا همش سوال میکنن در مورد آی وی اف با تعیین جنسیت که پسردایی بشن !من چیزی که شما نوشتین رو ندیدم تا حالا!!!!!!!!

من یه پسر ۹ساله دارم یه دختر ۴ساله 

ی دختر دیگم میخواستم ولی با وضع کشور پشیمون شدم 

هر دو خوبن ،چه دختر چه پسر 

پسر من الان که بزرگ شده محبتشو با انجام کار برام نشون میده ، نمیزاره من سوپرمارکت یا نونوایی برم یا خیلی مراقب خواهرش

دخترم از نظر حس محبتی که بیشتر بروز میده خوبه و همدم مادره 

دوتا جنس خوبن ،هیچ فرقیم ندارن ،حسم به دوتا یکیه