2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چک ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 56 پست

دوران حالت تهوع و دلدرد و بی خوابی شروع شده مبارکت

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی به سرم ندارن اون وقتی میگن که قرصای خارجی مصرف کنی هورمون هات بهم بریزن شاید مثبت بشع آره ولی سرم نه مبارکه بارداری چند روز دیگه برو آزمایش الان نری بتات پایینه بعد باز دوباره میفرستنت

منو شما با همیم😍منم ۳۰بهمن باید پریود میشدم دیروز آزم مثبت شد

ینی از نشون میده؟میخاستم الان برم اما یکی الا تو تاپیکم گف چن روز دگ برو شاید بتات کم شد چن روز دگ میفرستن 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
ینی از نشون میده؟میخاستم الان برم اما یکی الا تو تاپیکم گف چن روز دگ برو شاید بتات کم شد چن روز دگ م ...

من فردای همون روزی که بیبی چکم مثبت شد رفتم از بتام ۲/۷ بود😐خورد توی ذوقم ولی دیروز  1323شد😍

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
وای قربون همتون برم دارپ از خوشحالی سکته میکنم تاپیکامو بخونید میبینید چقد منتظر بودم باورم نمیسه خد ...

ای خدای من 😍😍 تبریک میگم بهت عزیزم خدا و امام زمان عیدیتو دادن😭😭🥺🥺🥺 با دل مهربونت منم دعا کن 😭😭😭 همش بی بی چکام منفیه با اینکه تاخیر دارم و علائم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.