2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چک ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 56 پست
از بس منفی دیدم هنگم

عزیزم منم مث شمع بودم اخری که زدم دیگه ناامیدبودم و ۲ماه گذشته بود ازپریودم درجا دوتا خط پررررنگ قرمز شد.و هنگ بودم ترسیدم ضربان قلبم بالا رفته بود و اینکه اصلا فکرشو نمیکردم همون یدونه هم بیشتر نداشتم ک تست زدم  الانم نه ماهمه و منتظرم گل پسرم زودی بیادبغل مامانی باباییش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مث شمع بودم اخری که زدم دیگه ناامیدبودم و ۲ماه گذشته بود ازپریودم درجا دوتا خط پررررنگ قرم ...

بسلامتی ایشالا فارق شی فدات عزبزم❤️

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
گف ببر دکترت بگه 

نه دیگه فک میکنم خوبه چون دختر داییم مثل تو بود فقط اگه دکتر گفت خوبه بهداشت اگه میری بعضی بهداشت ها بتا زیر 500قبول نمیکنن دوباره میفرستنت

مبارکه گلم نی نی کوچولوت سالمه سالمه انشالله به سلامتی 

نه دیگه فک میکنم خوبه چون دختر داییم مثل تو بود فقط اگه دکتر گفت خوبه بهداشت اگه میری بعضی بهداشت ها ...

فداتشم 

ناراحتم☹️رفتم پیش دکترم سونو کرد از رو شکم گف دیده نمیشع چیزی نکنه کلا دیده نشه ؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
نه دیگه فک میکنم خوبه چون دختر داییم مثل تو بود فقط اگه دکتر گفت خوبه بهداشت اگه میری بعضی بهداشت ها ...

گف هفته بعد سه شنبه بیا دوباره اما دوسندارم برم چون ب نظرم خیلی زوده مثلا با این برنامه ها هستا میزنه روز اخرین پریود چنده بعد محاسبه میکنه من با اون محاسبه ۴هفته و ۶روزم هست 

اگه سه شنبه برم میشه پنج هفته و ۴روز ک بازم زوده

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
فداتشم  ناراحتم☹️رفتم پیش دکترم سونو کرد از رو شکم گف دیده نمیشع چیزی نکنه کلا دیده نشه ؟

نه گلم همه که مثه هم نیستن استرس نداشته باش الان دیگه برات خوب نیستا به کوچولوتم وارد میشه به نظرم دکترت چیزی نمی‌فهمه برو پیش یه دکتر خوب متخصص زنان و زایمان من دکترم گفتم برام سونو بنویس ننوشت گفت نه شاید دیده نشه 8هفته برام نوشت برای صدای قلبش که رفتم دیده شد 

دکترم خیلی خوبه متخصص نازانی زنان و جراح هست  ننیدونم چدا اونجور گف ک زود برم

ببین گلم در اصل از پنج هفته به بعد ساک حاملگی رو میبینن تو 4هفته خب چی می‌خواسته ببینه معلوم نمیشه ببین ببخشیدا رک میگم اون الان اسپرم تو و شوهرت با هم قاطی شده تازه داره بچه میشه