2821
2789
عنوان

عفونت واژن

1767 بازدید | 21 پست

سلام من فکر میکنم دچار عفونت واژن شدم‌ بعد از رابطه اولم که حدودا دو هفته میگذره یهو یه سوزش میاد سراغم و درد یه مقدار شدید ترشحات معمولی دارم اما با بوی بد.از دکتر رفتن میترسم لطفا راهنماییم کنید

اگه ترشحات زیاد نیست وباسوزش هستش قرص مترونیدازول(۸ساعتی۱عدد) باسیپروفلوکساسین(۱۲ساعت۱عدد) بخوراگه زیاده باسوزش وخارش سفکسیم400(روزی۱) بافلوکونازول 150(۳روزی۱عدد)بخور

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه ترشحات زیاد نیست وباسوزش هستش قرص مترونیدازول(۸ساعتی۱عدد) باسیپروفلوکساسین(۱۲ساعت۱عدد) بخوراگه ز ...

ترشحاتم کمه 

فلوکونازول خوردم سه روزی یک عدد اما تاثیر نداشت و برای رابطه هم خیلی خیلی سوزش شدید دارم 

تایپک اخرمو بخون

سر همین قضیه از ساعت ۳ حالم بدشد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ترشحاتم کمه  فلوکونازول خوردم سه روزی یک عدد اما تاثیر نداشت و برای رابطه هم خیلی خیلی سوزش شد ...

باید همزمان با شما همسرتوتم قرص بخورن و شیاف واژینال هم دکتر تجویز میکنن که نباید تا 2 هفته رابطه باشه 

عفونت عزیزم تا شدید نشد برو دکتر قرص و پماد میده بهتون خوب میشین اگر کهنه بشه درد سر میشه براتون&nbs ...

میترسم از دکتر رفتن مخصوصا اگه بخوان معاینه کنن چون تا حالا تجربه نداشتم 

درمان خانگی نداره یعنی؟

باید همزمان با شما همسرتوتم قرص بخورن و شیاف واژینال هم دکتر تجویز میکنن که نباید تا 2 هفته رابطه با ...

دیگه رابطه نداشتم فقط یک بار بعد رابطه اولم که اونم دردش اونقدر شدید بود که رابطه کامل نبود 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز