2777
2789

قبلا رانندگی کردی؟  اگه اصلا نکردی، نه امتحان نده و بزار برای جلسه بعد، راستی بدنسازی برای لاغری گزینه زیاد مناسبی نیست، بجاش ورزش های گروهی مثل فیتنس یا ایروبیک، یا کراس فیت برو، 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبلا رانندگی کردی؟  اگه اصلا نکردی، نه امتحان نده و بزار برای جلسه بعد، راستی بدنسازی برای لاغر ...

کلاس میرفتم یک ماهی هست ننشستم

راستش من خیلی چاق نیستم فقط شکم دارم چون بقیه جاهای هیکلم خوبه گفتن بدن سازی خیلی بهم کمک میکنه 

به نظرتون اشتباه کردم رفتم؟ 

کلاس میرفتم یک ماهی هست ننشستم راستش من خیلی چاق نیستم فقط شکم دارم چون بقیه جاهای هیکلم خوبه گفتن ...

امتحان رو نرو بنظرم،. و در مورد باشگاه هم، من خودمم ریز نقش هستم و فقط بخاطر زایمان شکم دارم، منم اولش رفتم بدن سازی  با اینکه سخت کار می‌کردم و مداوم میرفتم و یه رژیم سالم خوری هم گرفتم از مربیم، ولی هیچ تغییری تو چند ماه نکردم، و فقط احساس کردم عضلاتم یکم سفت شد و البته همون شکمم هم سفت شد ولی آب نشد، بعد یدفعه بخاطر تغییر باشگاه دخترم، منم از بدنسازی آمدم رفتم ایروفیتنس، و واقعا راضی بودم، و گفتم کاشکی از اول آمده بودم همین ورزش، ورزش گروهی شااد و البته کالری سوووز، چون یک ساعت بکوب ورزش میکنیم، و منی که تو بدنسازی اصلا عرق نمیکردم، الان بیا و ببین، و خیلی خوب هم شکمم داره از سایزش کم میشع

امتحان رو نرو بنظرم،. و در مورد باشگاه هم، من خودمم ریز نقش هستم و فقط بخاطر زایمان شکم دارم، منم او ...

نمیرم امتحان

وای چه عالی متاسفانه من هزینه این ماه کامل دادم مجبورم این ماه برم ماه بعدم به خاطر ماه رمضون نمیرم انشاالله ماه های بعد که خواستم ورزش کنم امتحان میکنم

نمیرم امتحان وای چه عالی متاسفانه من هزینه این ماه کامل دادم مجبورم این ماه برم ماه بعدم به خ ...

آره حتما بعد از ماه رمضان که خاصی بری باشگاه، یه جلسه برو فیتنس، بعد دوباره تصمیم بگیر که کلا کجا ادامه بدی. موفق باشی گلم.