2777
2789
عنوان

دندان قروچه

174 بازدید | 22 پست

می‌تونه به علت شپش باشه؟آخه اینم یه نوع انگل...دخترم هیچوقت دندان قروچه نداشته...اما الآن...خواب ولی ناجووور تو خواب دندون قروچه میکنه...امروز تازه فهمیدیم شپش داره...کسی تجربه ای داره؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون که کاربرkhoday_mer3p : https://www.ninisite.com/user/6db020d1-7ecf-40dc-94d8-c7698e418057/khoday-mer3pمیگه

عصبی شدن یا استرس و اینا دلیلشه اکثرا

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
ربطی ندارع ب هم

آخه میگن بچه ای که انگل داره اینجور می‌کنه...خب شپشم یه جور انگله...گفتم شاید ربط داشته باشه

داداش من ی مدت داشت

بخاطر ترس اضطراب استرس هیجان زیاد

بیشتر عوامل روحی باعثش میشن

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/

یه نوع اختلال خواب به حساب میاد نگران نباشد راه در مان زیاد داره اگه تاز شروع شده برنامه بچه رو چک کنید ببینید چه تغییری کرده 

مثلا فعالیتش کم شده یا با کسی دعواش شده درونریزی داره و....

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
یه نوع اختلال خواب به حساب میاد نگران نباشد راه در مان زیاد داره اگه تاز شروع شده برنامه بچه رو چک ک ...

الان اولین بار دارم میبینم

جیغ جیغ کرد؟ حتما سرشم اذیته بچه خب  تو ناراحتیتو جلوش بروز نده

نه اتفاقا خیلی همکاری کرد...منم خیلی ریلکس جلوه دادن جلوش...فقط یه چیزی...موهاشو خیییلی دوست داشت...مجبور شدم کوتاه کنم...البته خودش هم راضی بود دیگه...بعدش هم گفت چه بانمک شدم...ولی فکر کنم تو دلش ناراحته

نه اتفاقا خیلی همکاری کرد...منم خیلی ریلکس جلوه دادن جلوش...فقط یه چیزی...موهاشو خیییلی دوست داشت... ...

عیب نداره سلامتیش مهمتره

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
جیغ جیغ کرد؟ حتما سرشم اذیته بچه خب  تو ناراحتیتو جلوش بروز نده

البته سس هم زدم سرش با کلاه پوشوندم...تا صبح بشورم