2777
2789
عنوان

😔😔دردناکه

178 بازدید | 17 پست

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهمون رحم کنه 😞😞

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

ثروتمندان ثروتمند تر شدن و فقیرا فقیر تر😔

خدا بهمون رحم کنه 😞😞

خدارحم میکنه ینده خدارحم نداره 

توبرکت غلطانیمو ...

وچشمانمان گریان 

یکی راداده ای صدنازونعمت 

یکی راقرص جوآلوده درخون 

طلاگرمی 2470

وای به حال بچهامون 

وایییی

فقط خدا
ذوق عیدوگرفتن که هییچ ذوق مرگم گرفتن  خرما کیلویی100تومن

احتمالا باز یه کارشناس میارن میگن حتما که نباید پسته و گوشت و خرما و .... بخورید 

یه تیکه نون بخورید که نمیرید کافیه 

هر کیم ناراحته از ایران بره...

احتمالا باز یه کارشناس میارن میگن حتما که نباید پسته و گوشت و خرما و .... بخورید  یه تیکه نون ...

اره یه تکه نون بخوره وایناا پسته وگوشت بریان وزعفران اعلاا 

بعدکانتینرکانتینر بعدن به اون مارمولک خورهااا 

والاا ازایرانم بخوایم بریم پولشو نداریم بریم اینا بمونن و.هیکل...ن

فقط خدا
اره یه تکه نون بخوره وایناا پسته وگوشت بریان وزعفران اعلاا  بعدکانتینرکانتینر بعدن به اون مارم ...

دیگه اینجا ایران نیست که 

ویرانَس😐💔 

اخه کاش میشد کاری کرد 

نه درستش میکنن مملکتو 

نه ول میکنن مملکتو 

فقط دارن به تراج میبرن همچیو 

ما هم مجبوریم به هر سازی برقصیم 

دیگه اینجا ایران نیست که  ویرانَس😐💔  اخه کاش میشد کاری کرد  نه درستش میکنن مملکت ...

تکه تکه کردن 

وطن رو 

جانمان رو 

امید وآینده ای نداریم 

کااشششش همه چیزاوتطوری بشه که باید...

فقط خدا
تکه تکه کردن  وطن رو  جانمان رو  امید وآینده ای نداریم  کااشششش همه چیزاوتطو ...

به خودمم نرسید ، عیب نداره 

برای نسل های بعد از خودمم راضیم 

فقط درست بشه کافیه 

اخه من یه لحظه ایران  با این تمدن رو با اروپاییا مقایسه میکنه میخوام  سرمو بکوبم به دیوار چرا باید اینطور باشیم