2777
2789

تازه نامزد کرده بود...همین چند هفته پیشم عقدش بود...چقدر شوق داشت و شاد بود....اما چند روزه متاسفانه نامزدش رو یهویی دستگیر کردن...هیچکس نمیدونه علتشو و معلوم نیست کی آزاد شه...فک کن تازه با طرف عقد کنی این بلا سرت بیاد....

بعد من الان موندم بچه ها... باهاش تماس بگیرم؟ میترسم بدش بیاد..‌. بگه برا فضولی اینا تماس گرفته...

از طرفی میگم نکنه بعدا بگه این چجور دوستی بود حتی زنگ نزد یه دلداریم بده...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

دوستیش خب یعنی چی باید زنگ برنی

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نفهمیدم چی نوشتی🥲

میگم دوستش هستی باید زنگ بزنی😑

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
حتما بهش زنگ  باهاش صحبت کن ولی از علت دستگیری چیزی نپرس بعد هم بگو آماده شو بیام دنبالت بریم ...

آره خودمم  همین فکرو میکنم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من بودم دوست نداشتم زنگ بزنی شاید خجالت بکشه یا دلش نخواد درموردش حرف بزنه

خودمم بودم حس خوبی نداشتم

میگم دوستش هستی باید زنگ بزنی😑

خب اره...اما چند مدته به خاطر درس و اینا از هم بی خبریم...کم کمی پیام میدادم بهش‌...به خاطر اون یکم نمیدونم زنگ بزنم چ بگم...

ما شخصیتشو نمیشناسیم که:( ببین اگه ادمیه که دوست داره خرف بزنه و همیشه مشکلاتشو میگه سر حرفو باهاش ...

آدم برون گرایی هست...حرفاشو همیشه بهم میزد:(

خب اره...اما چند مدته به خاطر درس و اینا از هم بی خبریم...کم کمی پیام میدادم بهش‌...به خاطر اون یکم ...

فک کنم زنگ نزنی بهتره... الان میگه تازه یادم افتاده