2777
2789
عنوان

وسواس تمیزی

462 بازدید | 18 پست

خونه یکی میرم بچه ها کثیفه حتی دلم نمیخواد رو مبلاش بشینم حس خیلی بدیه اخه خونه زندگی مردم ک دست من نیس چکار کنم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون میگید خونه زندگی مردم،بی خیال باشید 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

این اسمش وسواس نیست خب بعضیا به بهداشت اهمیت نمیدن

من خونه بعضیا میرم دوست ندارم پتوهاشونو بکشم روم🤧

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

این اسمش وسواس نیست خب بعضیا به بهداشت اهمیت نمیدن من خونه بعضیا میرم دوست ندارم پتوهاشونو بکشم روم ...

منم همینجوریم چکار کنم اینجوری کلا باید با اکثرا قطع رابطه کنم

اح یاد یچیزی افتادم خونه خواهرشوهرم بودیم نشستم رو مبل دسته ی مبل خیس و‌چرب بود یلحظه فکر کردم کسی چیزی ریخته آخه مهمونی بود گفتم عه فلانی فکر کنم یکی چیزی ریخته رو مبل خیلی عادی گفت نه روغن موی شوهرمه هرشب میزنه به موهاش رو مبل لم میده🤢 من دقیقا اینشکلی شدم

اح یاد یچیزی افتادم خونه خواهرشوهرم بودیم نشستم رو مبل دسته ی مبل خیس و‌چرب بود یلحظه فکر کردم کسی چ ...

واویلا چ حال بهم زن

هیچ باید باهاش مقابله کنی وگر نه رفتن به جایی رو به کامت تلخ می‌کنه 

متاسفانه وسواس تمیزی تمام شدنی هم نیست که اگه بهش بها بدی حالت رو خوب کنه بالعکس باعث میشه همینجور بیشتر بشه 

شما اگه مطمئن هستی جای که میخوای بشینی حرام هست یه چیزی   

من خودم چند سال عمرم رو پای وسواس گذاشتم و چقدر پشیمون هستم هر جا میرفتم فقط به تمیزی نگاه میکردم ولی با خودم گفتم تا کجا 

تا کی 

چون قرار نیست من اونجا زندگی کنم که من خودم سعی میکنم زندگی خودم رو تمیز نگه بدارم 

و متاسفانه جامعه الان جوری شده که حتی اگه کثیفی زیاد هم باشه نمیشه به کسی چیزی گفت 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
ینی روانی ام ؟ 😅😅😅

عزززیززززززم روانیییی نیستی و آدم رو روانی میکنی با این حرفت آخه مگه هرکی روانیه میره پیش روانپزشک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂

عزیزم اگه خیلی شدیده و اذیت میشی حتما برو

هیچ باید باهاش مقابله کنی وگر نه رفتن به جایی رو به کامت تلخ می‌کنه  متاسفانه وسواس تمیزی تمام ...

متاسفانه خانواده همسرم تمیز نیستن حالمو بد میکنن

عزززیززززززم روانیییی نیستی و آدم رو روانی میکنی با این حرفت آخه مگه هرکی روانیه میره پیش روانپزشک؟؟ ...

اهم اگ خیلی اذیت شدم میرم 🥲🥲