2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

610 بازدید | 12 پست

من پیرسینگ ناف زدم دو روزه ولی اصلن نه عفونت داره نه درد میکنه طبیعیه یا ممکن چند روز دیگ دردش شروع بشه 

چون همه میگن پیرسینگ ناف خیلی درد وحشتناکی داره 

دیگه چکارش داری

حالا هم ک درد نمیکنه اصرار داری درد بگیره.  

مبارکت باشه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد انجام دادی؟ درد داشت ؟

نه اصلن درد نداشت حتی الانم نداره ولی دوستم انجام داده بود تا چعار ماه دست میبردیم سمت شکممش قش میکرد بنده خدا مال من یا کارش خیلی خوبه بود یا شاید بعدن درد بگیره ۱۲۵ انجام دادم 

منم می خوام انجام بدم ولی می ترسم بلد نباشن ،یه بار پیش دکتر انجام دادم کج زد

تهرانی ؟!نه این کارش خوبه من که راضیم واقن بااینکه من خیلی ترسیدم و خیلیم بد زخممم بد جور 🤦🏻‍♀️اما اصلن انگار نه انگار پیر زدم 

بچه ها من 10 ماه پیش پرسینگ زدم 1بارم عوضش کردم اما الان پرسینگ و میدم بالا زیرش سیاه شده بنظرتون چیکار کنم، پرسینگم یکم چرک سیاه چسبیده بهش مث تو ناف جمع میشه. 

خانمه گفت بازش کن یا عوضش کن یا ضدعفونی کن باز بزار رفتم سرم شستشو خریدم اما نتونستم بازش کنم بنظرتون چیکار کنم الان موقعیتی هم ندارم برم پیشش خودش برام عوض کنه. 

بچه ها من 10 ماه پیش پرسینگ زدم 1بارم عوضش کردم اما الان پرسینگ و میدم بالا زیرش سیاه شده بنظرتون چی ...

منم گوشم اینطوری شد هرکاری کردم کبودیش نرفت تا دیگ کلن در اوردم خوب شد اون باید بسته بشه رو رگ زده پیسرسینگتو اذیت شدی