2821
2789

باید یه کار دیگه هم شروع کنه کار قبلی رو از دست ندین فعلا 

مثلا اگه تا ۷ شب سرکار هست از ۸ تا ۱۱ هم میتونه بره یه جا دیگه کار کنه 

یا مسافر کشی و اسنپ 

یا خودت عزیزم میتونی بری دنبال کار 

کار های آسون کامپیوتری مثل تایپ 

یا کار و هنر دستی اگر بلدی 

یا فروشندگی 

یا منشی گری 

از یکی از اینا شروع کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما از فکر خابمون نمیبره     اسنپ درامدش چقدره ؟میدونین؟

عزیزم ایشالا که بهترینها نصیبتون بشه 

نه نمی‌دونم چقد هست درآمدش ولی شنیدم خوبه 

شیراز که خیلی درآمد خوبی دارن کرایه ها رو هم حسابی بردن بالا 

ما از فکر خابمون نمیبره     اسنپ درامدش چقدره ؟میدونین؟

عزیزم اگه زندگیت دوست داری شوهرت نفرست اولا که در مقابل استهکاک ماشینتون چیز زیادی گیرتون نمیاد دوما شوهرتون خیلی ام خود بگیر باشه زن های مختلف سوار میشن و فراموش نکنید که هم شوهر شما و هم اون خانم ها شماره هم دارن ده ها نفر دیدم که اسنپی شدن خیانت کردن اما باز نمیشه گفت همشون بدن 

فقط عزیزم یادت باشه پول اگه دستت اومد حتی در حد ۱۵ میلیون سریع تبدیلش کن به طلا 

پول ندین ماشین و لباس و وسیله خونه فعلا که وضعتون خوب نیست 

شده دو گرم طلا بخر تو بانک اصلا نذار 

هر ماه از اون ۸ تومن سعی کن سه چهار تومن بذاری کنار تا بعد چندماه طلا بگیری باهاش 

خدا بزرگه 

فقط عزیزم یادت باشه پول اگه دستت اومد حتی در حد ۱۵ میلیون سریع تبدیلش کن به طلا  پول ندین ماشی ...

از اون ۸تومن چیزی نمیمونه کلی هم بدهکاریم 

مثلا شوهرم کارمنده 

وضع کارمندا خیلی بدتره با ۸تومن چطور میشه زندگی چرخوند تازه با بچه ۵ماهه

از اون ۸تومن چیزی نمیمونه کلی هم بدهکاریم  مثلا شوهرم کارمنده  وضع کارمندا خیلی بدتره با ...

اره درک میکنم 

اسنپ رو شروع کنید و به خدا توکل کنید فوقش اگه بد بود بعد یک ماه ادامه نمی‌دید 

روزای تعطیل هم وقت بذارید شوهرت دنبال یه شغل دیگه هم بگرده شاید همین کارمندی درآمدش یه جای دیگه بهتر باشه 

از اون ۸تومن چیزی نمیمونه کلی هم بدهکاریم  مثلا شوهرم کارمنده  وضع کارمندا خیلی بدتره با ...

منم کارمندم واقعا تو شرایط سختی ام شبا تا دیر وقت از فکر خوابم نمیبر هر چند مجردم اما نمیتونم حتی یه گوشی خوب یا ماشین دست دوم بگیرم با توجه به اینکه این چند وقت خیلی در خصوص دلار و طلا اطلاعات گرفتم عزیزم اگه یه وقت پس انداز داشتید فعلا هیچی نخرید چون تو دو ماه همه اقلام دو برابر شده و امکان داره قیمت نزولی بشه به خصوص طلا

اره درک میکنم  اسنپ رو شروع کنید و به خدا توکل کنید فوقش اگه بد بود بعد یک ماه ادامه نمی‌دید&n ...

نمیدونم خسته شدم دیگه همش فکر و ذهنم شده پول درآوردن شبا همش بی خوابی میزنه به سرم 

الان چند ساله پیش مادرشوهرم دوس دارم مستقل بشیم ولی بد این اوضاع فک نکنم تا ابد بتونیم   

خدا خودش بهمون رحم کنه

منم کارمندم واقعا تو شرایط سختی ام شبا تا دیر وقت از فکر خوابم نمیبر هر چند مجردم اما نمیتونم حتی یه ...

نه بابا پولی نمیمونه برامون اگه هم باشه میزارم بانک که امتیازشان بیاد بالا بتونم وام بگیرم

اینهمه درس بخون و آزمون بده و سختی بکش که کار دولتی داشته باشی و راحت باشی الان همچی برعکس شده اخه ما چه گناهی کردیم چرا حقمون یه زندگی راحت نیس

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز