2777
2789
عنوان

بدویینننننننن

121 بازدید | 11 پست

🌸✨‍ شب اول ماه شعبان بر همه شما خوبان مبارک✨🌺

📖 قرآن باز کن به سوره نور.

و مبلغی پول لای قران میزاری.

هرچقدر که در توانت بود.

دوتا اسکناس ؛

یکی به نیت صدقه؛

یکی هم به نیت رزق و روزی و آیه35 تا 38سوره نور 3مرتبه بخون.

وپولها رو تو همون صفحه قران بگذار.

و فردا صبح که از خواب بیدار شدی قران باز کن و اون اسکناسی که به عنوان صدقه گذاشته بودی و رو به فقیر بده

و اون یکی که به نیت رزق و روزی گذاشتی تو کیف پولیت بگذار.

ورزقی کثیر در این ماه شاملت میشود.

این متن برای بقیه دوستان هم بفرست تا همه از این برکت الهی بهرمند شوند. 🍃🌹

💠 ومن الله التوفیق....

🌻آیه نور🌻

🌺🍀 "اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشَاءُ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ [35]

فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ [36]رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ [37]

لِيَجْزِيَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَيَزِيدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ [38]"🍀🌺

🌻 از بعد از نماز مغرب تا ساعت ۱۲ نیمه شب فرصتشه 🌻

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي عزیزم، انجام دادم. ممنون از ياد آوریتون. خوشبخت و عاقبت بخیر و سلامت باشید انشاالله. 

پایدار باشید گلم🌺💕

الهی ک مورد قبولی حق قرار بگیره🤲🏻❤

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(: