2777
2789
عنوان

دکتر رفتن برام مکافاته😢

214 بازدید | 18 پست

بچم یکسال و شیش ماهشه وقتی میخام برم دکتر واقعا سختمه، من تا حالا چکاب زنان نرفتم، پاپ اسمیر اینا ندادم. چند وقته گاهی تو دلم میسوزه. خانوادمم دورن که پسرمو نگه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌من ک خانوادم نزدیکن نگه نمیدارن الان بچم ۳سالشه همه چیم داغونه دندون خراب دکتر زنان واجبم و... ...

وای دندون گفتی یاد دندونام افتادم تو شیردهی نابود شدن😥

پیش همسرت نمیتونی ؟ یا مهد ساعتی بزاری ؟

جای نا آشنا میترسه خیلی کوچیکه برای مهد. همسرم کاش براش مهم بود. یه چیزی بگم میگه تو همش میری دکتر یه سره مریضی... من از بعد زایمان فقط برای مشکل تیروئیدم دکتر رفتم که تو بارداری مشکل پیدا کرد 

ینی بچه اینقد آدمو گرفتار میکنه ک نتونی حتی دکتر واسه سلامتی خودت بری ؟

من اطرافیانم بچه دارن اما بیشتر در تفریح و گردشن حتی سفر خارجی هم‌میرن..

بچه ندارما 😅نمیتونم درکش کنم واقعا 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
منم شرایطم مثل توا،با این تفاوت که بچم دیگه ۶ سالشه هیچوقت نتونستم یه جایی تنهایی برم ،شهر غریبم&nbs ...

شیش سال بزرگه دیگه مثلا جایی بری میتونی بگی یه دقیقه بشین یه جا. من مشکلم اینه بند نمیشه یه جا. اونبار رفتم تو مطب دکتر به همه‌چی دست میزد میخاست گلدونارو برداره، انقد نق زد اصلا نفهمیدم دکتر چی میگه

ینی بچه اینقد آدمو گرفتار میکنه ک نتونی حتی دکتر واسه سلامتی خودت بری ؟ من اطرافیانم بچه دارن اما ب ...

والا منم تصورم این نبود، آدم اگه یه همراه خوب داشته باشه همه کار میتونه بکنه، من برای تفریح تا سر کوچه هم بخوام برم شوهرم میگه بچه رو مریض نکنی

والا منم تصورم این نبود، آدم اگه یه همراه خوب داشته باشه همه کار میتونه بکنه، من برای تفریح تا سر کو ...

اینایی ک میگم شوهراشون بچه رو نگه می‌دارن 😅

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
شیش سال بزرگه دیگه مثلا جایی بری میتونی بگی یه دقیقه بشین یه جا. من مشکلم اینه بند نمیشه یه جا. اونب ...

خب من کلی گفتم ۶ ساله دارم تحمل میکنم حتی سرکارم نمیتونم برم،خودمم حساسم بچمو جایی نمیزارم تنها