2777
2789
عنوان

عکس بی‌بی چک دیگه م

124 بازدید | 13 پست

من علائمم نسبت به چندروز پیش کم تر شده. یه لکه خیلی خیلی کم دیدم و مجدد امشب بی‌بی چک گذاشتم بعد ده دقیقه خطش اینجوری شد آزمایش نرفتم فعلا 

بعد ۱۰ دقه که حساب نمیشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد ۱۰ دقه که حساب نمیشه

یعنی منفیه؟ چون از موعدم گذشته ولی تاپیک قبلیم صفحه 3عکس بی‌بی چکی که 2روز بعد موعد زدم هست الان باید از اونروز پررنگ تر میشد نه کمرنگ و اونم بعد 10دقیقه نه؟ 

یعنی منفیه؟ چون از موعدم گذشته ولی تاپیک قبلیم صفحه 3عکس بی‌بی چکی که 2روز بعد موعد زدم هست الان بای ...

بعد ده دقه حساب نمیشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

باید کمتر از یه دقه خط بیفته .بین ۵ تا ۱۰ دقه دقیق نیس بزار از موعدت بیشتر بگذره بعد بی بی بزن یا از خون بده

باید کمتر از یه دقه خط بیفته .بین ۵ تا ۱۰ دقه دقیق نیس بزار از موعدت بیشتر بگذره بعد بی بی بزن یا از ...

آره گلم خودمم وایسادم از موعد بیشتر بگذره که خیالم راحت باشه چه مثبت بود چه منفی بدونم درسته و تکرار نمیخواد 

واسه همین صبر کردم باز با خودم گفتم اینجا مشورت بگیرم نکنه نباید وایسم و زودتر برم دکتر و سونو

آره گلم خودمم وایسادم از موعد بیشتر بگذره که خیالم راحت باشه چه مثبت بود چه منفی بدونم درسته و تکرار ...

نه سونو که لازم نیس میتونی آز خون بدی

ممنونم عزیزم

خواهش عزیزم