2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی

279 بازدید | 7 پست

آقا من راسیتش ریاضیم ۷ شد برای ترم اول ولی با اینکه من کلی فیلم دیدم و همه را حس میکنم یاد گرفتم مسئله هم که حل میکنم همرو انگار بلدم ولی وقتی میرم سر جلسه:(

الان کلاس خصوصی گرفتم و همه را بلدم تو کلاس خصوصی و همرو یاد میگیرم هر سوالی هم که میده بلدم و الان از همون فصل امتحان دادم از ۱۵ شدم ۳ واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید😭😭

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چیکار کنم
1
50%
ولش کنم
0
0%
من خنگم
1
50%
شما بگو
0
0%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل شما اینه که ریاضی رو حفظ میکنی. و نمیفمیش. مثلا دبیر ی مسئله حل میکنه تو راه و روند اون حفظ شدی فک کردی یادگرفتی. در صورتی که ی تغییر کوچیک تو همون سوال یا یکم سوال رو انحراف بدن دیگه نمیتونی حل کنی چون سوال رو درک نکردی حفظ کردی

نهم

خب ببین . برای ریاضی خوندن . مهم ترین چیز اینه که دست ب قلم بشی . یعنی ی مسئله دبیر مدرسه و یا معلم خصوصیت حل می‌کنه تو ی بار دیگه صورت سوال رو تو کاغذ بنویس و دوباره حلش کن خودت. عدد هاش رو عوض کن و باز حل کن. بعد تا میتونی نمونه سوال حل کن.

امتحانات رو بررسی کن. و ببین چرا کم شدی در صورتی که خوندی. بیشتر غلط هات تو چ قسمتی هست . مثلا قسمت محاسبات ‌ . یا درست نخوندن صورت سوال‌ یا فراموش کردن ایده ی حل سوال . بیشتر همون قسمت ک ازش اشتباه میکنی رو قوی کن