2777
2789
عنوان

ازدواج با دختر بینی قوز دار

1436 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام من یه دختر 28 ساله هستم که تحصیلاتم خوبه خانوادم خوبن قد و هیکل خوبی دارم تنها مشکلی که دارم بینیم قوز خیلییی بدی داره. بچه ها من خاستگار زیاد دارم ولی هردفعه که زنگ میزنن من با گریه و التماس از مامانم میخام که اجازه نده که خاستگار بیاد. خانوادم نمیدونن ولی من واقعا خجالت میکشم کسی بیاد منو با این بینی ببینه. به هیچ عنوان الان حداقل تا یه سال آینده شاید هم بیشتر نمیتونم بینیم عمل کنم خیلیییی گرون شده واقعا الان در شرایط مالی بدی هستیم اصلا نمیتونم عمل کنم. اگه آقا هستین بگین اگه خاستگاری یه دختری برین که بینیش قوز خیلی خیلی بدی داشته باشه چیکارمیکنین؟ خانما هم لطفا بگین اگه واسه داداشتون برین خاستگاری همچین دختری چیکار میکنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر نیستم

اما بیشتر پسرای فامیل زناشون بینی هاشون مشکل داشت عمل کردن

چیزه مهمی نیس

اعتماد به نفس داشته باش

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

زندایی منم بینیش قوز داش،،عمل کرده الان ولی همه میگن قبل عمل قشنگ تربودی

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

برات اهمیت نداشته باشه

کسی ک تو رو بخواد اگر بینیت رو به عنوان مشکل ببینه بعدا خودش پیشنهاد عمل میده نگران نباش بابتش 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.