2777
2789
عنوان

حالم بده

1212 بازدید | 62 پست

هفته پیش زایمان کردم. 

بماند که توی بارداری چقد اذیت شدم و همش حالم بد بوده. 

بچمم زردی داره و بیمارستان بستری بود ه

از اون روز مامانم مثل گل جم کرده منو. 

امشب به زور فرستادمش خونه  خودشون. 

مادرشوهرم مثل مهمان میاد دوساعت هست پذیرایی میشه و میره. 

امشب اومده خونه من توقع داره من ازش پذیرایی کنم. 

اگه کارهاشو بگم. 

که کلا مغزتون سوت میکشه. 

ولی من الان حالم بده. 

خونریزی دارم. 

بخ یه دارم نمیتونم کاری بکنم. 

بچمم به زحمت میتونم شیر بدم. 

برای شام بهم میگه برات تخم مرغ درست میکنم. 

اعصابم خورده. 

چکارکنم بنظرتون 

بگو زحمت نکش باسن مبارکتو بزار خونه خودت تشریف فرما نشو اینجا 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهش اینه که یا بری خ مامانت یا خودتو به ضعف و حال بدی بزنی و از الانم شوهرتو عادت بده تو بچه داری کمکت کنه

بگو من میخوام بخوابم یکم بچه رو بگیر حتی اگه خوابت نمیاد تورو خدااااااااامثل من خررررررررر نباش

ببین عزیزم شما مثل بنده خر نباش و خودتو به حال بدی بزن حتی جلو شوهرت تورو خدا بخودت رحم کن گریه و ...

اره واقعا زایمان خیلی چیز حساسیه مراقبت بعدشم فوق العاده مهم نابود میشه اسی هم خودش هم بچش شیر جوش میخوره

اصلا نباید کوتاه بیاد و تحمل کنه راحت باید بگه شرمنده نمیتونم کاری کنم شامم واسه خودش تخم مرغ بزاره زنیکه زنگ بزنه شوهرش جیگر بگیره بیاره اگه بد نیس برا زنی که زایمان کرده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

نه اینکه بی احترای کنی یا کسیو اذیت کنی ولی عزیزم برای خودت شعور و ارزش قائل باش

کسی دلش برا آدم نمیسوزه

کجان آدما واسه شب و روزایی که بی دلیل یاد این روزا میفتم و گریه تا صلح ولم نمیکنه و ۱۰۰۰۰۰جور مشکل گوارشی گرفتم

نگو یاد خودم میفتم که تا ۱۰روز مامانم شده بود خدمتکار خانواده شوهرم و همش خونمون بودن و ا آخر شبم م ...

منم حالم خیلی بده. 

آمدم تو اتاق دارم بچه رو شیر میدم و اشک میریزم 

بگو زحمت نکش باسن مبارکتو بزار خونه خودت تشریف فرما نشو اینجا 

خب مامانم چ گناهی داره غلام منو بچه‌ام ک نیست. 

مهمون داری هم میکنه 

. سر بچه اولم 4سالشه هنوز مادرشوهرم یک بار دستشویی نبردش و یکبار پوشکش عوض نکرده. بچه رو ی جوری بغل میکنه. 

که میخاد از لای پاش بیفته