2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

160 بازدید | 24 پست

تو مدرسه خیلی تنهام... با یکی دوستم ولی نه خلییی صمیمی. زنگ تفریحا اون با دوستای خودش میره. دوستاش سال قبل با منم دوست بودن. امسال کلاسامون جدا شد. ازشون دور شدم. خیلی دوس دارم دوباره باهاشون باشم. ولی نمیتونم. همش منو نادیده میگیرن. از کنارم رد میشن عین خیالشون نیست. فقط همین یه دونه دوستو دارم. همش کلی نقشه میکشم که یه جوری با اونا دوست شم. نمیشه. شاید به نظرتون خیلی مسخره بیاد. نمیتونم خیلی دقیق بگم اوضام چجوریه خب. ولی میخام باهاشون باشم. چند وقت دیگه میبرنمون اردو. هیچکسو ندارم باهاش برم. خیلی ناراحتم. زنگ تفریحا همش تنهام😭😭 یبار رفتم کلاسشون. اصلا انگار نه انگار من اونجا بودم. اصن باهام حرف نمیزنن. من نمیدونم واقعا. اخه بعضی وقتا یهو میان سلام میکنن بهم. بغلم میکنن. یه موقع هم اهمیت نمیدن بهم. میترسم برم کلاسشون. میترسم دوباره بهم اهمیت ندن. منم که خیلی زود ناراحت میشم. افسردگی میگیرم 😭 به نظرتون اصن میشه وارد یه اکیپ 3 نفره صمیمی شم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم چرا نشه.

خودت برو جلو باهاشون گرم بگیر خودتو جا کن با شوخی خنده . اصلا هم نترس عزیزم اعتماد به نفس ببر بالا اونا هم شبیه خودت هستن. اگرم پست زدن اصلا ناراحت باش روی مهارتهای ارتباطیت کار کن

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

زیاد باهاشون صحبت کن، درمورد هرچی فکر میکنی جالبه سر صحبت رو باز کن یکم باهم حرف بزنین نزدیک تر میشین. حتی کمک های درسی ازشون بگیر یا خودت کمکشون کن، خوراکی هاتو بهشون تعارف کن، باهاشون بخند یا خاطره ای چیزی تعریف کن از این کارا بکنی یه مدت بعدش بیشتر میشناسنت باهات صمیمی تر میشن.

یه جوری خودتو جا کن توشون😂

زیاد باهاشون صحبت کن، درمورد هرچی فکر میکنی جالبه سر صحبت رو باز کن یکم باهم حرف بزنین نزدیک تر میشی ...

اخه میدونی مشکل چیه. اینکه اصن نمیتونم برم کلاسشون. دوستم هر زنگ میره پیششون از اول سال. به خاطر همین خیلی صمیمین. ولی من نرفتم تا حالا. یبارم که رفتم کوفتم شد

تحویلم نمیگیرن 😣

چرا تحویلت نمیگیرند؟مکه چیت کمتر از اوناس . اونا نشدن بقیه ک هستن. عزیز منم تو دوران دبیرستان همین مشکلات رو داشتم دانشگاه ک رفتم خودمو تغییر دادم باعث شدم بیان دورم و خودم اکیپ تشکیل میدادم ولی چه فایده آلان بازم دوستی ندارم

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
چرا تحویلت نمیگیرند؟مکه چیت کمتر از اوناس . اونا نشدن بقیه ک هستن. عزیز منم تو دوران دبیرستان همین م ...

اونا خیلی پروعن. منظورم اینه که بچهای باحال و پرو کلاسشونن. ولی من اینطور نیستم. خیلی جاذبه ندارم😔 با این حال، اگه باهام صمیمی شن منم مطمئنم باهاشون گرم میگیرم. ولی نمیدونم چجوری نزدیکشون شم اصن

دبیرستانم

هیچوقت هیچوقت فکر نکن از بقیه کمتری ما انسانیم با هرنوع شکل و قیافه ای بینظیریم اینو بپذیر چون آفریننده ما بینظیره،پس سعی کن این قفل رو بشکنی و سعی کنی با بقیه همکباسیهات صحبت کنی تو بحث های کلاسی شرکت کنی و تمرکزت رو بزاری رو اخلاق خوب و گرم گرفتن با اطرافیانت اونموقع میبینی چقدر تمایل برای دوستی با تو بالا میره 😍 

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز