2777
2789
اکرم جون سرکه سفیده. دکتر منم بهم کفته بود ب نسبت یه لیوان سرکه سفید 6 تا لیوان آب
جنگل فقط سوختنی نیست...خوردنی هم هست...من 1جنگل چوب سادگی ام راخوردم. میشه برای شفای برادرزاده ی 2 سالم یه صلوات بفرستید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم اکرم جونم بخدا هرکی تابیک میزنه که بارداره سریع میام توش میکم ایشاله اکرم باشه. من خیلی منتظر این تابیک هستم.
جنگل فقط سوختنی نیست...خوردنی هم هست...من 1جنگل چوب سادگی ام راخوردم. میشه برای شفای برادرزاده ی 2 سالم یه صلوات بفرستید؟
روزی سه بار نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی ولی صبح باید ناشتا باشی. هم اشتها رو کم میکنه هم جربی سوزی