2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمنم بگوچیکارمیکنی    

من کارایی که باید برای صورتم انجام بدمو دو گروه کردم

مراقبت های تهاجمی

و غیر تهاجمی

غیر تهاجمی مثل روتین پوست،لوسیون و کرم ویتامین سی،کرم ضدلک و اسپری شاداب کننده و ویتامین وکلاژن رو همیشه دارم.

کم ارایش میکنم چندساله،مثلا امشب که چهارشنبه سوریه تنها زن بی ارایش جمع هستم چون واقعا دیدم برای یه بزن وبرقص دم مجتمع ،نیازی نیست پوستمو خفه کنم بااینکه وقتایی که به ارایش میافتم ازهمه بیشتر میمالم😅 ولی کلا سعی میکنم پوستم نفس بکشه بیشتر

کارای تهاجمی رو تقسیم میکنم طی سال،یهو نمیرم کل صورتو بدم ژل بزنه،این ماه نیم سی سی زیر چشم،سه ماه دیگه نیم سی سی لب، هایفو و مزوتراپی مثلا یه ماه دیگه، بوتاکس گوشه چشم یه وقت دیگه...ابروهامو هیچوقت تتو و فیبروز نمیکنم میزارم موی خودش باشه اینجوری همیشه طبیعی میزنه صورتم، تتوی خط چشم ولب نزدم سن روبالا میبره و نچرال بودنو کم میکنه، هر میزانی که دکتر تعیین میکنه بااینکه کمه،بازم چونه میزنم کمتر بزنه،زاویه فک و چونه نزدم چون تابلو میکنه صورت دستکاری شده،دکترمم کلی گشتم پیدا کردم عوض نمیکنم حتی بااینکه دستمزدش واقعا بالاست،یه بار رفتم جای ارزون...خدارحم کرد مریضاشو دیدم از در مطب برگشتم

دکتر جعفریه برای ژل

دکتر رئوف برای بوتاکس

دکتر حسینی برای هایفو

کرم های پوستمم یه خانم دکتر میسازه یه نام آصف

واقعی بودن شجاعت میخواد