2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
فساد ، فساده تازه فساد پنهونی بدتره ..اگه توی اروپا علنیه و همه میدونن تو ایران بخاطر خونواده و عرف ...

خب حرف شما درسته ولی کلیه اون دخترای ایرانی که قبح این روابط براشون ریخته که اصلا ارزش حرف زدن ندارن مثلا پیج luxury surprise با افتخارم هدیه هایی که از دوست پسرشون گرفتن میزارن تازه منم موافقم وقتی خانواده در جریان نباشه خ بدتر میشه ولی ما میگیم اگه دو نفر همو دوست دارن و تو دوره شناخت هستن با اطلاع خانواده باشه ، درسته ؟ نه اینکه روابط نامشروع عادی بشه و پدر مادرت عین خیالشون نباشه من دو تا دوست پسر داشتم که جدی نبوده قبل از سن بلوغم که بنظر خودم ۲۴ سالگیمه الان میگم اینکه جدی نبوده یا بیشتر سراغش نرفتم بخاطر همین فرهنگ و عرفه تا وقتی که ادم خودش به یه جایی برسه که درست و غلط تشخیص بده 

یک عدد چپی 

خب حرف شما درسته ولی کلیه اون دخترای ایرانی که قبح این روابط براشون ریخته که اصلا ارزش حرف زدن ندارن ...

گلم این روابط هیچ کدوم عاقبت خوبی ندارن حتی اگه یک درصد هم به ازدواج ختم بشه که هیچ کدوم نمیشه . رابطه ای که بر اساس عقل و منطق‌و زیر نظر خونواده واسه ازدواج ، که قبل از اون خواستگاری انجام شده نباشه درست نیست .اون دخترا هم که از این کارا میکنن تو پیجا فقط عقده ی دیده شدن دارن ...و راه مثبت دیده شدن رو بلد نیستن .

برای خودمون هم که شده حفظ زنانگی و پایبندی به ارزش ها و خونواده رو اولویت زندگی قرار بدیم که هیچوقت ضرر نمیکنیم 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا تزریق کردی؟ و دکترت کیه

سلام،من برای گودی زیرچشم دوبار تزریق کردم،طی سه سال،هربار یک سی سی،که نصف نصف هرطرف صورتم زدن،بار اول پیش دکتر جعفریه،بار دوم دکتر علیرضا رئوف،جفتشون نتیجه اشون مثل هم طبیعی وخوب بود،فقط دستمزد جعفریه بالاتره

ژل لب زدم، طی پنج سال،سه بار،هر دفعه ۱ سی سی،دوبار پیش جعفریه،۱ بار دکتر رئوف،جفتشونم برام خط لب زدن،جوریکه شوهرم همیشه میگه لبات شبیه ایناس که ژل زدن ولی نزدی،یعنی اصلا خبر نداره که ژل زدم،دراین حد طبیعی

بوتاکسمم فقط پیش دکتر رئوف میرم،دورچشم و پیشونی زدم،برای پیشگیری، سرمم برای میگرن که خوب بود

بوتاکس گوشه لب هم یه بار زدم خطش بره بالا،قشنگ شده

هایفو هم هرسال میکنم،کلا خط خنده رو محو کرده،گونه هامو کشیده بالا،دیگه جوش نمیزنم،کیفیت پوستم بهتر شده،سفت شده

مزوتراپی هم امسال کردم،یه پک خریدم،برام تزریق کرد،شفاف شده صورتم

کل این هزینه ها توی چندسال کلا ۱۲ تومن شده،تازه خورد خورد

واقعی بودن شجاعت میخواد
کلا ۴ سی سی ینی هر طرفو ۲ سیسی زده که چیزی نیست  من دوستم هر سری هر گونشو ۴ سیسی میزنه ینی کلا ...

من با ترمیم هر طرف رو ۳ سی سی زدم الان از ترمیمم ۳ روز میگذره مثل چی پشیمونم مثل باب اسفنجی شدم شش ضلعی😥