2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
دکتر به من گفت کلا ده سی سی لازم داری ترسیدم غیرطبیعی دیده شه، گفتم نه .

حتما لازم بوده 

الکی ترسیدی 

۱۰ سیسی چیزی نی که هر طرف ۵ میشه .حالا شاید صورت شما بجز گونه جای دیگم بوده که نیاز به پر کردن داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه نقص جراحی و بالا کشیدن یک سمت بینی تزریق کردم که اجباری بود اصلا پیشنهاد نمی کنم به صرفه نیس ...

همون دکتر متخصص بینی تون؟ یعنی همه بعد عمل اومده بودن؟ من انحراف دارم میخوام سمت چپ بزنم پر شه بنظرت میشه

یک عدد چپی 

عزیزم فکر میکنی توی ایران بارداری که توی دوستیه نیست؟ سقطایی که از ترس آبرو و خونواده و پنهونی و زیر ...

ببین عزیزم اونجا عادی شده قبحش ریخته ولی تو ایران الانم که میخوان حجاب ازاد شه میگن شرم و حیا ربطی به حجاب نداره و دختر بی حجاب هم ممکنه عفیف تر باشه هنوز این چیزا (حیای خوب چون حیای از روی خجالت هم هست) ارزش داره

یک عدد چپی 

ببین عزیزم اونجا عادی شده قبحش ریخته ولی تو ایران الانم که میخوان حجاب ازاد شه میگن شرم و حیا ربطی ب ...

فساد ، فساده تازه فساد پنهونی بدتره ..اگه توی اروپا علنیه و همه میدونن تو ایران بخاطر خونواده و عرف جامعه و ...پنهونیه ...من اصلا کاری به اروپا و ایران نداریم همه جای دنیا آدم خوب و بد هست صرفا بخاطر بی حجابی یا محجبه بودن نمیشه کسی رو خوب مطلق یا بد مطلق دونست ..هر کسی هم خودش و اعتقاداتش حجاب یا بی حجاب بودنشو انتخاب میکنه مهم اینه کسی رو قضاوت نکنیم . هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن این بهترین اصطلاحه البته دور از جون شما عزیزان

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .