2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
من با مشتریام کاری ندارم گفتم خودم کاری انجام نمیدم و یجام گفتم نظرات و سلیقه ها متفاوته

میدونم عزیزم فقط تو علم متافیزیک این هست فرض کن یک مشتری بیاد ژل لب زده باشه اینجوری شما حس بد ازش بگیری اینا تو جذب مشتریت تاثیر داره باید مشتری هاتو زیبا و خوبی ببینی

ده تومن دادم فقط پر شده  فک کن شوهرم نفهمید 😐😭

منم ۱۲ دادم 

آقایون خونه هیشکی متوجه نشد، من اگه تزریق نمیکردم باید به همه توضیح میدادم چرا اینقدر لاغر شدم. والا همه دنبال پلنگ شدن نیستن ، ۴ سی سی زدم صورتم از اون لاغری داغون در اومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشرفت و استقلال؟ بیا من تحصیل کردم با بهترین معدل سه تا زبان بلدم کلی هنربلدم کلی دست و پا زدم ...

خب بمن چه؟

ادم زرنگ باشه کارشم پیدا میکنه برای هرچیزی هم راه درست هست هم بهانه برای تنبلی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
نه عزیزم من کارم اینه فقط به شرط این که از ژلهایی که تایید نشده خوداری کن و نزن. وپیش هر کی رفتی بگو ...

عزبزم پس بعنی اگر هرسال هم زل بزنیم بعدها پوست شل افتاده نمیشه ؟؟ بعد ژل ریپلنژن میشناسی بع نطرت خوب هست ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میدونم عزیزم فقط تو علم متافیزیک این هست فرض کن یک مشتری بیاد ژل لب زده باشه اینجوری شما حس بد ازش ب ...

گلم قربونت برم کار اصلی من این نیس، هفته ای یدونه ایا انجام بدم ایا ندم اونم برای افرادی که دوست دارن کراتین کنن ولی هزینشو ندارن

من هیچ جای حرفم نگفتم تزریق و ژل و..‌ بده گفتم هرکاری کنید معلومه و طبیعی نیست کاش خانوما بیشتر رو مسائل دیگه تمرکز کنن تا عملهای زیبایی ولی کاربر دیگه برداشت بد کرد و اون بمن مربوط نیس

نمیدونم چرا ربطش دادن به غرب زدگی و برهنگی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
عزبزم پس بعنی اگر هرسال هم زل بزنیم بعدها پوست شل افتاده نمیشه ؟؟ بعد ژل ریپلنژن میشناسی بع نطرت خوب ...

عزیزم نشنیدم. خودم دنبی. روفیل. اودری. استفاده میکنم. هولوگرام داره. ببین شما نهایتا 3 بار پشت هم میزنی دیگه تا 2.3 سال دیگه نمیخاد. قشنگ میمونه

میخوام برم پیش این دکتر اصلا اونجوریا نیست که شماها زدین

نمونه های دکتر قهری کرمان رو هم ببین خیلی کاراش قشنگه. این خانمی تو تایپیک عکس گذاشته یا دکتر کاربلد و مجرب نیست یا برند خوب استفاده نمیکنه.

نمونه های دکتر قهری کرمان رو هم ببین خیلی کاراش قشنگه. این خانمی تو تایپیک عکس گذاشته یا دکتر کاربلد ...

اره بابا اصلا داغون کرده لبشو نرین تورو خدا پیش همچین دکترایی..الان درسته من ۴۵۰۰میدم واسه یه سی سی ولی میارزه انصافا