2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
یعنی واقعا منم وسوسه میشم.منم بار اولمه

تا دوهفته دیکه همش جذب میشه باز باید بری بزنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خدایی متوجه هستید چی میگید؟ میگم که فکرتون فقط به ژل و ..‌اس از زنانگی همینو انگار میدونید ذهنتون ...

خیلی عقده داری برو جای دیگه اینجا چال میدون نیست

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما توی تاپیکای خانومای غربی هم بودی که چی رد وبدل میشه😄😄اونجا باردار میشن نمیدونن باباش کیه واین ...

عزیزم فکر میکنی توی ایران بارداری که توی دوستیه نیست؟ سقطایی که از ترس آبرو و خونواده و پنهونی و زیرزمینیه نیست؟ فساد و فحشا نیست؟ همه چی عالیه اینجا ؟؟؟ از روی تعصب حرف نزنید لطفا ...فقط کافیه برین مطبایی که کار غیرقانونی سقط و پر*ده و ..انجام میدین ببینین که چ فسادی وجود داره ولی پنهونیه 

همه جا آدم بد و خوب هست صرفا خارجیا بد مطلق و ایرانیا خوب مطلق نیستن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم فکر میکنی توی ایران بارداری که توی دوستیه نیست؟ سقطایی که از ترس آبرو و خونواده و پنهونی و زیر ...

از خوبیای غرب کفتن وزنای پروفسور ودانشمندش منم گفتم این خبرا نیست اونام فرقی ندارن عزیزم

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
خیلی عقده داری برو جای دیگه اینجا چال میدون نیست

خوشبختانه عقده دیده شدن با دستکاری رو ندارم

اینهمه کاربر نمیدونم چرا به شما برخورد

اگه خیلی ناراحتین ریپلای نکنید مخاطب من شما نبودی واضح گفتم ولی بخودتون گرفتین 

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اسی دوستمم همین مدلی بود بعد دو هفته خوب شد ولی دیگه این کارو نکن چون بعد ها دچار مشکل میشی

چه مشکلی

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
خوشبختانه عقده دیده شدن با دستکاری رو ندارم اینهمه کاربر نمیدونم چرا به شما برخورد اگه خیلی ناراحت ...

شما حرف بعدیتم درسته کلا دیگه ریپلای نکن زیبای نچرال دانشمند