2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
کمتر میشه  مخصوصا اگر بار اولته ، حتما هم باید تمدید کنی  کلا ژل اعتیاد میاره هی دوست دار ...

من دیروز تمدید کردم به نظرت بازم حذب میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بعضیا چندسی سی میزنن که گونه هاشون برحسته میشه ؟؟ مال منم اونحوری برجسته نشده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ربطی به برهنگی و غرب زدگی نداره عزیزم کدوم فرهنگ ما؟ برهنگی که الان اوضاع ایرانم همچین دست کمی از ...

شما توی تاپیکای خانومای غربی هم بودی که چی رد وبدل میشه😄😄اونجا باردار میشن نمیدونن باباش کیه واین یک پدیده کاملا عادیه خانواده معنایی نداره اونجا مثل ایران واین خبرام که شما میگی نیست نسبت به اون امکانات فقر فحشا اعتیاد و....نباید اونجا میبود همشون پروفسور ودانشمند و...هستن؟

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
دیگه خانومایی که تشریف اوردن توی تاپیک فرمودن هرکسی که به ظاهرش برسه مشکل داره به نظرت مشکل کجاست😄

کاش حرفارو بفهمید ولی اگه برداشتتون اینه پس خودتونم میدونید 

میگن گاهی به در میگی دیوار بشنوه صندلی به خودش میگیره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
کمتر میشه  مخصوصا اگر بار اولته ، حتما هم باید تمدید کنی  کلا ژل اعتیاد میاره هی دوست دار ...

یعنی واقعا منم وسوسه میشم.منم بار اولمه

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

شما توی تاپیکای خانومای غربی هم بودی که چی رد وبدل میشه😄😄اونجا باردار میشن نمیدونن باباش کیه واین ...

خدایی متوجه هستید چی میگید؟

میگم که فکرتون فقط به ژل و ..‌اس از زنانگی همینو انگار میدونید

ذهنتون بسته تر از این حرفاست

یا حق

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اگر میزان مناسب زده باشی یعنی خیلی کم نه ، نه دیگ 

دفعه اول بعنی یکماه پیش دوتیم زدم هرطرف رو برا تمدید هم دو سی سی زدم هرطرف تا یکسال هم بمونه خوبه

ده تومن دادم فقط پر شده  فک کن شوهرم نفهمید 😐😭

لب تابلوتر میشه منو هرکی میدید بهم میکفت چقدر تغییر کردی

کاش حرفارو بفهمید ولی اگه برداشتتون اینه پس خودتونم میدونید  میگن گاهی به در میگی دیوار بشنوه ...

اولا درست حرف بزن خانم به اصطلاح همه چیز دون دوما پست اولی که فرمودین اونجا فلان ادما اینکاراو میکنن اینجام فلان بابد اول مزه میکردی تودهنت بعد درافشانی میفرمودی

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
ده تومن دادم فقط پر شده  فک کن شوهرم نفهمید 😐😭

همین که پر شده ولی کسی نفهمیده خوبه.منم دوس دارم خوشکل بسم کسی نفهمه

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند