2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
اهان برا گونه دو سی سی زدین؟خب گونه وقتی مداسته باشی کمنر از ۴ مسخص نمیسه.من ۲ سی چپ دو سی سی راست&n ...

گونت هم میذاری گل؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من دیروز فیلر بینی زدم  ماه قبل هم ژل لب و چونه و بینی  لبام بعد ۸ روز جا افتاد اما بنا ...

ای وای چرا.مگه بد شده بود؟

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم چطو میگید جا میفته و طبیعی میشه؟

اقا هرکاری کنی تابلوئه صورت دستکاری شده،از حالت حرف زدن،خندیدن و...معلومه

چه کاریه اخه میرید خودتونو غیر طبیعی میکنید😐😐

فقط هم ایران این مدلیه کشورای دیگه یه خانم نرمال اینکارا رو نمیکنه بخدا مگر قشر خاصی

الانم نریزید سرم حقیقتو گفتم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
گونت هم میذاری گل؟

عزیزم عکس گرفتم زیاد مشخص نبس بذار باز تلاش کنم

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

نمیفهمم چطو میگید جا میفته و طبیعی میشه؟ اقا هرکاری کنی تابلوئه صورت دستکاری شده،از حالت حرف زدن،خن ...

خارجیا هم انجام میدن ولی خیلی طبیعی نه مثل اینجا 

کره که دیگه اکثرشون عمل میکنن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
عزیزم عکس گرفتم زیاد مشخص نبس بذار باز تلاش کنم

مرسی...منم گونه ندارم بعد زایمان هم که لاغر شدم انگار جای گونه هام تورفتگی داره..کلا صورتم ریخته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم برای دومین بار دیروز زدم کبود و داغونم اما میدونم زیر یک هفته ژل خودشو باز میکنه تازه دکتر گفت ۲ ...

چرا انقدر کبود شده برای من فقط صورتم قسمت خط خنده کبود شد لبم نشد اصلا

مرسی...منم گونه ندارم بعد زایمان هم که لاغر شدم انگار جای گونه هام تورفتگی داره..کلا صورتم ریخته

یه خانمی اومده بود اون خانم هم زایمان کرده بود شیر میداد صو تش لاغر خط خنده و گونه زده عالی شداا.کیف کردم

هر طرف دو سیسی با ورمه؟خوب شده

فک میکردم دو سیسی خیلی بیشتر نشون بده