2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی دوستمم همین مدلی بود بعد دو هفته خوب شد ولی دیگه این کارو نکن چون بعد ها دچار مشکل میشی

واقعااا؟؟خاک تو سرم 

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

پوست شل و افتاده  میشه چون نمیتونی که تا آخر عمر ژل بزنی و مستند داشت نشون میداد که  به بع ...

آخرش که آدم می‌ره سمت اینکارا ولی هر چه سن کمتر باشه دیدم قشنگ تر و بهتر شده تا سن بالا 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
پوست شل و افتاده  میشه چون نمیتونی که تا آخر عمر ژل بزنی و مستند داشت نشون میداد که  به بع ...

وااااای😭😭😭😭😭

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
آخرش که آدم می‌ره سمت اینکارا ولی هر چه سن کمتر باشه دادم قشنگ تر و بهتر شده تا سن بالا 

والا همون سن بالا با ی مشت چروک قشنگ تره تا این ژلا تزریق میکنن چون هر چقدرم این کارا کنن باز مشخص سن واقعیشون 

آخرش که آدم می‌ره سمت اینکارا ولی هر چه سن کمتر باشه دیدم قشنگ تر و بهتر شده تا سن بالا 

من ۳۳ سالم هس.اخه صورت لاغراستخونی هس.ترسیدم الان

منم برای دومین بار دیروز زدم کبود و داغونم اما میدونم زیر یک هفته ژل خودشو باز میکنه تازه دکتر گفت ۲ ...

چرا انقدر کبود هست من دیروز زدم اصلا کبود نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......