2777
2789
عنوان

منو نمیخواد؟

149 بازدید | 9 پست

چند روزه به کلییی اخلاقش عوض شده الکی دعوا درست میکنه

بحث میکنه

توجه نمیکنه

توهین میکنه:)

ناراضیه ازم..

هزارجور مشکل میزارم روم

بهم‌میگه دروغگو:)))))

دیگه واسش مهم نیستم..

البته اینم بگم مادرش حالش خوب نیست..

بنظرتون دلیل این کاراش چیه؟

هرچقد سعی میکنم درستش کنم نمیشه..

بنظرتون دارم خودمو کوچیک میکنم هرچقد بیشتر میگذره؟

منو دیگه نمیخواد؟

💕

داره زمینه سازی میکنه ک بره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم کم وقت رفتنه...

یکم بی توجهی کن اگ متوجه نشد که سرد شدی و اینا یا ب رو خودش نیاورد 

تو سریع تر کات کن 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

گلایه نکن ....بذا هر وقت خودش خواس زنگ بزنه حرف بزنه ....

اگه دلیل بی حوصل گیش شما نباشی اینکارو بکنی یه مدت بعد خورش باهات خوب میشه و دوباره حل میشه همه جی 

اگه دلیلش تویی و کار خاصی نکردی داره بهونه میاره ‌‌‌

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
نمیدونم چی بگم از طرفی حال مادرش  هم خوب نیست الان نیاز داره که باشی و ارومش کنی، اگه بگم بی مح ...

خودمم نمیدونم چجور دیگه رفتار کنم بخدا

از طرفی دلم نمیخواد تو این شرایطش ترکش کنم.

💕

خودمم همینو فکر میکنم.. یعنی میشه ینفر یکیو دوست داشته باشه بعدش ازش خسته بشه؟:(

اره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره