2777
2789
عنوان

پسرخاله

913 بازدید | 19 پست

ی سوالی واسم پیش اومد یعنی یادش افتادم یهویی 

بچه ک بودیم میگفتن منو پسر خالم باید باهم ازدواج کنیم بچگی اون همیشه دورمو می‌گرفت حواسش بهم بود ی بار یهویی لپمو بوس کرد ک آره دوست دارم من ازش بدم میومد یا نامه می‌نوشت برام دوازده سالش ک بود رو کاغذ ک با من ازواج میکنی یا ن🤦🏻‍♀️

الانم ک 20 سالشه و من 19 ت ی جمع میشینیم همش نگام میکنه قرمز میشه سنگینی نگاش رومه همه هم متوجه میشن 

یعنی این هنوز جدیی گرفته بهش بگم؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخاد بگی ممکنه ضایعت کنه.خودش از رفتارات میفهمه.

خودش ی بار ک هیچکی نبود گف هنوز دوست دارم میخامت ولی من علاقه ای بش ندارم زدم زیرش بازم ت ی جمعی میشینیم انگاری باهم لجه همش میپره بهم یا زوم میکنه روم میگن واسم خواستگار اومد میگ من م باش نمی‌سازم

خودش ی بار ک هیچکی نبود گف هنوز دوست دارم میخامت ولی من علاقه ای بش ندارم زدم زیرش بازم ت ی جمعی میش ...

خب واس چی میخوای بهش بگی دوسش نداری خودش میدونه از رفتارات

بدون امیدی برای زندگی...
بهش چی بگی  بدبخت عاشقته  

اخه عاشقمم باشه خانوادم ب هیچ وقت قبول نمیکنن چون چند باری گفتن بحثم داشتیم قبول نکرد واس این میگم بهش بگم ک اگ حسیی داره چیزی قرار نیست اتفاق بیفته 

کلافه نمیشی از نگاش که روت زوم هست ؟ من خودم بشخصه اگه کسی بهم زل بزنه کلافه میشم و بدم میاد😐

واییی چرا خیلی اذیت میشممم تو جمع 30 نفره نشستیم مبینی نگاش رو منه منم دیگ متوجه میشم اخم میکنم یا جامو عوض میکنم دوباره ول نمیکنه همه متوجه میشن