2821
2789
عنوان

وسواس فکری

1072 بازدید | 21 پست

وسواس فکری داشتم قبلا خیلی شدید بود الان خیلی کمتر شده.من چون بچه کوچیک دارم و شهر غریبم هستم همش تو خونه ام.وقتی تو خونه ام روی افکارم کنترل دارم ماهی یا دو ماهی یبار میرم شهر مامانم. سه چهار روز میشد که خونه مامانم بودم روز آخر یه لحظه دبدم زیر روشوییش لوله باز کن هست که من حواسم نبوده اونو از جلوی چشم بچه دور کنم ولی چون وسواس دارم میگم نکنه برداشته خوردتش حالا شانس من روز آخری بهش شیر دادم شیرش هم محلی بود بعد تو ماشین بالا آورد دو روزه اومدم هنوز ولم نکرده این فکرا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین بهترین راهش روانشناس چون اینجا هر چی ما بگیم تو خودت امتحان کردی و نشده

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
خب برو پیش روانشناس منم خیلی دوست دارم برم هر ادمی احتیاج داره اما چون ماشین نداریم من شرایطشو ندارم

در حال حاضر منم شرایطشو ندارم مگر بعد از عید هوا خوب بشه .

فک نکنم از دست ما ها کمکی بر بیاد احتمالا روانشناس بهتر بتونه کمک کنه... ولی در کل سعی کن اینجور موقع ها یه موزیک ارامش بخش بزاری... هواستو به یه چیزی پرت کنی... تو ذهنت شروع کن معکوس از 1 تا 120 بشماری... یا با خودت تکرار کن که به فرض بکه من فلان چیزو نکرده دهنش و نبایو انقدر بابتش نگران باشم

BOO_
فک نکنم از دست ما ها کمکی بر بیاد احتمالا روانشناس بهتر بتونه کمک کنه... ولی در کل سعی کن اینجور موق ...

میدونم افکارم درست نیست چون اون اسیده لب، دهن زبون ،کام ،گلو همرو میسوزونه بچه نمیتونه حتی آب بخوره ولی ....رفتم دکتر قرص داد حالم بدتر شد اصلا خیلی بدتر.پیش بهترین دکتر هم رفتم ولی فایده نداشت .الانم هر دو سه ماه یکبار این افکار میاد سراغم