2777
2789
عنوان

رقابت و برتری جویی چیز خوبیه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 23 پست
اینکه دنبال پیشرفت باشی خوبه ولی اینکه دنبال ثابت کردن پیشرفتت به دیگران باشی نه اینکه چیزهای خوب ر ...

معیار های پیشرفت رو جامعه تعیین میکنه و برای رشد کردن باید ثابت کنی به جامعه مثلا این توانایی رو داری 

اخیرا تو اطرافیانم زیاد شده و من اصلاااا خوشم نمیاد حرف بزنی هم میگن حسودی اما موضوع نفس اینکاره ،ک ...

اتفاقا منم بهش فکر کردم که چرا خودنمایی زیاد شده. 

یه دلیلش شرایط بد جامعه ست. مردم هرچی تلاش میکنن نمیرسن. در حالی که ما ذاتا میل به پیشرفت داریم. 

بعد برای ارضای میل پیشرفتشون میاد شوآف میکنن. و گاهی حتی شاید این کارشون ناخودآگاه باشه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معیار های پیشرفت رو جامعه تعیین میکنه و برای رشد کردن باید ثابت کنی به جامعه مثلا این توانایی رو دار ...

تا یه جایی که برای پیشبرد کارت باشه و حالت شوآف نگیره اوکیه. 

مثلا ما معلمیم از ما میخوان هی از خودمون فیلم بگیریم. من از این کار متنفرم ولی وقتی این کارو نمیکنی بعدا بهت ارزشیابی پایین میدن چون مدرکی برای اثبات نداری. 

گاهی مجبوری کاراتو نشون بدی برای بقا تو اون سیستم. 

ولی بین این حالت با شوآف یه مرزی هست طبیعتا. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

والا من خودم  دوست ندارم چون باعث میشه مردم از زندگیشون لذت نبرن و مدام درحال مقایسه خودشون با دیگران باشن

البته با زندگی کردن تو جامعه ایران خودناخواه ادم سمت این چیز ها میره 

چون از همون دوران کودکی  ریشه تربیتمون با رقابت و مقایسه گره خورده بود

حتی دوران مدرسه هم مدام در حال رقابت بودیم با همکلاسی یا ازمون های مدارس نمونه و تیزهوشان اونم‌تحت عنوان رقابت سالم که همه روانشناسان مضر دونستنش

خلاصه که واسه مایی که تو این جامعه زندگی کردیم بسیار سخته که بخوایم خودمونو همیشه درحال رقابت ندونیم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
موفقیت های بزرگ همیشه با چراغ خاموش وسکوت به دست میاد وبدون شو ونمایش برای من که این طور بوده وتجربه ...

من ادم رقابتی نیستم ولی دور و برم خیلی زیادن و احساس میکنم شاید منم باید حس رقابت داشته باشم 

من ادم رقابتی نیستم ولی دور و برم خیلی زیادن و احساس میکنم شاید منم باید حس رقابت داشته باشم 

خودتو در گیر دور باطل وسیکل معیوب نکن من تجربمو گفتم کار خودمو کردم وبه هدفهام رسیدم اونی که برای من با ماشین وخونش نمایش میداد فکرشو نمیکرد مدل ماشین وخونه من از اون بالاتر بشه چون من تو دوران هدف گزاریم ماشین معمولی سوار شدم وخونه کوچیک داشتم تا زمانی که هدف گزاریم وبرنامم رو گذروندم و یک دفعه همه چی فرق کرد الانم سرم به کار خودمو وهدفای بعدیم رو دنبال میکنم بقیه تو فکر چشم وهم چشمیو چشم در اوردن همن منم مسیر خودمو میرم تازه خیلی چیزای دیگه منو خبر ندارن وشایدم هرگز نفهمن اون موقع که اونا تو سواحل انتالیا وروسیه با قرض وقوله عکس مینداختن در حالی که از این مطب به اون مطب ژل تزریق میکردن من داشتم برنامه هامو دنبال میکردم الان حالشون بده منو میبینن که بازم برام مهم نیست چون برای اونا تلاش نکردم برای خودم بوده اونا اخر اخرشون همینه برای من این نیست

خودتو در گیر دور باطل وسیکل معیوب نکن من تجربمو گفتم کار خودمو کردم وبه هدفهام رسیدم اونی که برای من ...

چه خوب عزیزم به امید موفقیت های بیشتر  کاش بیشتر توضیح بدید چیکار کردید من دهه سوم زندگیم هر هدفی رو که گذاشتم نرسیدم  چون همش نظر خواهی کردم از دیگران  واقعا باید چراغ خاموش رفت جلو