من رشتم انسانیه تیر باید کنکور بدم مطالعه درس حسابی نداشتم چون بلد نیستم برنامه ریزی کنم پول مشاور هم ندارم تو روخدا بیاین کمکم کنید دیگه بریدم نمیدونم چیکار کنم😭😭😭
واسه انسانی از الان بکوب بخونی میتونی رشته خوب بیاری
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چطور باید بخونم ،یکم مطالعه داشتم ولی خوب چون برنامه ندارم خشته میشم هی جا میزنم
از پشتیبانای ویژه شهرتون کمک بگیر
ارزون تر از مشاوره است
خودتم میتونی تو این کانالای تلگرام مشاوره رایگان میدن از ویس و فایلای برنامشون کمک بگیری و برا خودت شخصی سازی کنی
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر