2777
2789
عنوان

به نظرتون محصولاتم رو کجا بفروشم؟؟

918 بازدید | 16 پست

اینستا که فیلتره 

اصلا نمی دونم چیکار کنم 

دارم تو دیج میفروشم

ولی کم نمی دونم دوباره جنس بگیرم یا نه؟؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق تبلیغ بده همین جا بفروش

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
با سلام،تلگرام،گروه ها خانوادگی،نی نی سایت

نینی سایت ک ممنوعه نمیشه فروخت

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چی میفروشی

محصولات فانتزی گل سر ساعت برق لب لولزم تحریر هم جدید می خوام بیارم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

کانال ایتا بزن....منو خواهرم درامد داریم از ایتا ....الان ایتا مثل اوایل اینستاست کسی برنده ست که زودتر شروع‌کنه....به حرف بقیه ام کاری نداشته باش‌ منم فکر میکردم نمیشه پول دراورد ولی دراوردم 

خب حق تبلیغ بده همین جا بفروش

خیلی گرونه عزیزم اول کار پولی ندارم بخوام پول تبلیغ بدم

محصولات فانتزی گل سر ساعت برق لب لولزم تحریر هم جدید می خوام بیارم

کانال ایتا بزن 

تبلیغش داخل دیوار کن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

با وجود فی۰لتر بازم بهترین فضا اینستاس

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
کانال ایتا بزن....منو خواهرم درامد داریم از ایتا ....الان ایتا مثل اوایل اینستاست کسی برنده ست که زو ...

کانال زدم میشه ولی هنوز نفروختم

شما چجوری میفروشی کانالتو میشه ببینم؟

کانال زدم میشه ولی هنوز نفروختم شما چجوری میفروشی کانالتو میشه ببینم؟

این کانالمه

کانال ایتا : https://eitaa.com/jingol_shop

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز