2777
2789

دیگه لباس خواب توری و...که نمیشه پوشید تو خونه اگه اتاقت جدا نیس 😂

نهایتا همون تاپ و شلوارک و ایناس 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاهلم اما اصلا اصلا لباس لختی تابستون هم نمیپوشم یعنی دوس ندارم همش تاپ و شلوار جتی بدون شلوار هم اصلا نمیتونم یعنی دوست دارم مثل خانمهای دیگه مثلا ساحلی بپوشم اما اما خودم اصلا نمیتونم حس میکنم بهم نمیاد

تو زمستون دوست دارم بافت بپوشم یا کلاهدار فانتزی 

ولی تابستون همه چی شلوارک پیراهن دامن همه چی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
لختی رو‌نگه دار برا شوهرت بپوش 😍

منم پیشنهادم همینه حالش به همینه بخدا 

من جلو شوهرم لباس یه ذره لختی بپوشم دیوانه میشه 

ولی آلان باردارم و قدقن از رابطه جلو خودشو کلی نگه میداره .

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘

تاپ شلوارک  لختی دیگع....

توقع داری  خونه بابات...جلو داداش بابا...لباس توری  بپوشی؟؟؟؟

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

خانمها بیاین فرهنگسازی کنیم کسی دیگه به تاپ نگه تاب

از خواهرشوهر اوسکول خودمم شروع میکنیم☺

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
منم پیشنهادم همینه حالش به همینه بخدا  من جلو شوهرم لباس یه ذره لختی بپوشم دیوانه میشه  ...

گناه داره تو هم رعایت کن این مدت لباس معمولی بپوش 

من تو بارداریم و پریودام اصلا خوش لباس نمیگردم که اذیت نشه چون از پشت ممنوعه کلا

من متاهلم اما اصلا اصلا لباس لختی تابستون هم نمیپوشم یعنی دوس ندارم همش تاپ و شلوار جتی بدون شلوار ه ...

لا اقل هفته ای دو بار باید بپوشی برای همسرت واجبه 

همیشه نپوش که تکراری نشه 

هفته ای دو بارو بموش یا یه بار 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘