2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

برای اضطراب یا افسردگی داده بهت 

حتما مرتب مصرف کن 

حتما خودش بهت گفته با دوز کم باید شروع کنی و کم کم زیادش کنی، خیلی داروی خوبیه ولی احتمال داره یه سری عوارض کوچولو بهت بده اما به خوبیاش می‌ارزه، در نهایت اگر بهت نساخت بگو برات عوضش می‌کنه جایگزین داره

برای تنظیم موده. 

سطح تحمل رو بالا میبره. وسواس ها و اضطراب های الکی رو از بین میبره. 

من سالهاست استفاده می کنم. 

البته «اس سیتالوپرام» که فکر می کنم جدیدتره. 

عوارض:

۱- کاهش اختمالی میل جنسی

۲- سرخود قطع کنی سرِ دو روز پرخاشگر شدید میشی

به شخصه منافعش تو زندگیم خیلی بیشتره

برای تنظیم موده.  سطح تحمل رو بالا میبره. وسواس ها و اضطراب های الکی رو از بین میبره.  م ...

من دکتر بهم داده بخاطر وسواس فکری که دارم و ترس از بیماری 

نگران بودم مصرف کنم بهش عادت کنم یا عوارضی مثل سرگیجه بهم دست بده 

🧚🏻‍♀️
من دکتر بهم داده بخاطر وسواس فکری که دارم و ترس از بیماری  نگران بودم مصرف کنم بهش عادت کنم یا ...

نگران عادت کردن نباشید فرض کن به خوردن ویتامین سی عادت کردی و باید هرروز بخوریش، اونقدر فواید داره که ارزشش رو داره روزی یدونه بخوری. دو هفته اول یکم اذیت میشی ولی ترک نکن بعدش دیگه رله میشه. این قرص باعث ترشح سروتونین میشه این هورمون رو بدن خودش تولید میکنه ولی بعضیا کم تر ترشح میکنه پس لازمه که بخورن . سروتونین باعث اخساس شادی و رضایت میشه. خیلی تاثیر مثبتی روی زندگی میذاره. فقط صبح ها بهور. سعی کن آلارم بذاری تا سره وقت بخوری. اگر یادت رفت هم سخت نگیر ولی بهتره هر روز صبح قبل از ظهر بهوری هرچی سره ساعت تر بخوری بدنت بیشتر ازش قچفایده مثبت میبره

الحمد لله کما هو اهله
من دکتر بهم داده بخاطر وسواس فکری که دارم و ترس از بیماری  نگران بودم مصرف کنم بهش عادت کنم یا ...

نه همچین عوارضی نداره. حتی خواب اور هم نیست. ولی طبق توضیه پزشک میل کن و حتی طبق توصیه اون قطع