2777
2789
عنوان

بخت گشایی

553 بازدید | 18 پست

اگ بگن بختتو بستن طلسمت کردن

ی ختمی پیدا کردم نوشته برای بخت گشایی 

ایا همین ختم یعنی  باعث میشه بختم باز بشه و رفع شه اون ؟؟؟

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که با همین ختم بختت باز بشه و خوشبخت بشی 💛

قربون محبتت 

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
امیدت به بالاسری ان شاالله باز میشه بختت وخوشبخت میشی

یعنی همین ختم ک نوشته بخت گشایی یعنی بار میکنه دیگ؟؟ صدرصد ب خداس بهم گفتن پیش دعانویس و اینا اصلا قبول نکردم

عزیزم به منممیگی چیه به منم میگن بختت بسته است

زهرا:❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖#ختم_شخصی #بخت_گشایی #ازدواج⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خداهست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️سلام سادات خانم شبتون بخیر خواهرم ۳۶ سالشه هفت ساله که طلاق گرفته خیلی چله گرفت چله زیارت عاشورا و چله یاسین و چله شهدا گرفت واسطه خواستگار میاره ولی نمی پسندند میرن دیگه نمیان پیش دعا نویس هم رفتیم گفتن بختش بستن چند تا دعا نوشتن برای بختش  که همراهش باشه دو ماهی همراش بود ولی تاثیری نداشت دعا ها رو دور انداختیم ذکری یا سوره بلدید راهنمایی کنیدلطفا برای خواهرم و همه جوانان دعا کنید خوشبخت و عاقبت بخیر بشند🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️سلام علیکم لطفا سراغ دعانویس نرویدچون بیشتر مشکل دار میشویدو عواقب دنیوی و اخروی فراوان دارد۴۰روز نیت۱سوره فتحآیات ۱۱و۱۲قمر ۴۰مرتبه بند ۹۹جوشن کبیر ۱۴مرتبه۱۰۰صلواتهدیه امام جواد🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

اره عزیزم بخت گشا یعنی باز کننده بخت

ممنونم عزیزم از نیابت شما هدیه امام حسین

الهم صلی علی محمد وال محمد

حاجت روا باشید انشالله

انشالله بهترین بخت نصیبت بشه

ممنونم عزیزم

ب نیت شما هدیه امام حسین

بسم الله الرحمن الرحیم 

قول هوه الله احد الله الصمد لم یلد ولم یولد ولم‌یکن له کفوا احد

انشاالله که جواب بگیری و تا سال بعد عروس بشی 

من از چله نماز جعفر طیار به روش آیت الله بهجت نتیجه دیدم

حتما به روش آیت الله بهجت برو

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹