2777
2789
عنوان

منطقه ۲۲

171 بازدید | 11 پست

بچه ها منطقه ۲۲ برای خرید خونه چجوریه؟ اونجا بهتره یا مهرشهر ؟ 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی باشه منطقه ۲۲ تهرانه و جای خوبی هم هست ، مهرشهر کرج هست و یه مقدار دور به تهران و مرکز شهر کرج ولی اونحا هم کلی خونه ویلایی قشنگ و خوشگل هست محله ی خیلی آزاد و با کلاسی هم هست ولی باید بازنشسته باشی یا کارت کرج باشه که برات مناسب باشه 

مهرشهر کرج؟

اره دیگه

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
محل کارتون کجاست؟

غرب تهران

رفت و آمد براتون سخت میشه من اومدم اندیشه، صبح ها ترافیک وحشتناکه ، من و همسرم همیشه دیر می رسیم سر ...

واقعا؟  یعنی پشیمونی ؟

واقعا؟  یعنی پشیمونی ؟

ببین خودم انتخاب کردم، چاره دیگه ای نیست

تهرا خونم ۴۰ متر بود، ولی اینجا حدود ۷۵ متره، دخترم اتاق مستقل داره، مثل تهران شلوغی نداره، میرم خرید با ماشین راحتم😊

ولی در عوض صبح ها قبل از ۷ راه می افتیم  و حدود ۸/۵  به بعد می رسیم

یه بارم پرواز داشتیم به موقع نرسیدیم مهرآباد، 

حالا فکر کن از مهرشهر چطوری میخوای هرروز بری سرکار؟