2777
2789
عنوان

مادرشوهر

254 بازدید | 10 پست

چ بهونه ای بیارم نرم پیشش؟نمیشه حرفی زد  سریع ب همه خاهراشاطلاع میده

شوهرمم خنگ و حساسه . میگ بریم حتما 

نمیفهمه اذیت میشم ! بهونه جز دل درد ندارم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا کی میخای نری!!!

میرم ولی کمتر 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

حالا این دفعه رو بگی دل دردم،

دفعه بعدی بگی کجات درد میکنه؟

اینجوری پیش بری،میگن بیچاره پسرم،زنش همش مریضه...

یفکر اساسی بکن

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

تا کی می خوای دل درد بگیری؟ برو ولی مراقب حرفهایی که می زنی باش در واقع حرف خاصی اصلا نزن

هفته ای ۴بار خسته میشم بخدا

حالا این دفعه رو بگی دل دردم، دفعه بعدی بگی کجات درد میکنه؟ اینجوری پیش بری،میگن بیچاره پسرم،زنش ه ...

مثلا چی

مثلا چی

بسته به شرایط روحی خودت،و همکاری شوهرت،وپشتیبانی خانوادت،تصمیم بگیر

اگر خودت ترسونیستی و اعتماد بنفس داری،وتسلیم محض شوهرت نیستی،رفتنت رو کم کن،هفته ای یکبار برو

وقتیم رفتی اونجا،خیلی کم حرف بزن،مجلس گرم کن نباش

هر تهمتی بهت زدن،همون جا از خودت دفاع کن،

تویه خونه مادرشوهرت،مثل کارگرها کار نکن

احترام علکی و زیادی نذار

محبت زیادی و بی حساب و کتاب،ادمها رو پُر رو و پُرتوقع میکنه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹