2777
2789
عنوان

۲ ماهه حاملم خواب سیب زرد دیدم‌

3511 بازدید | 37 پست

خواب دیدم با ی نفر ک شبیه دختر عمم بود باهم رفتیم تو یه باغ پر از درخت سیب سبز و که تک توک درخت قرمزم بود ولی من چن تا از درخت سیب زرد چیدم تو ی کاسه خوردم خیلی خوشمزه و شیرین بود 

خوابم صب بود از اذان صب

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچت دختره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر منم بچت دختره

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچت سیب زرده😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣شوخی کردم

نوشجانت انشالله خیره 😍😍😍سیب زیادبخور بچه ات خوشگل میشه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
منم حاملم و خواب دوتاکفترسفیددیدم

دو قلو کفتر میزای😁 

شوخی کردم انشالله خیره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️