2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

346 بازدید | 23 پست

خواهرشوهرم الان چهارسال پشت کنکور

واصلا نمی خونه و امید داره پزشکی اسمش بیاد

اصلا اینکه بخونه یانه به من ربطی نداره 

ولی اینکه چهازسال به بهونه خوندن دست به سیاه و سفید نمیزنه ناراحتم می کنه هرجا دوست داشته باشه میره میگرده هرچقدر بخواد خرج می کنه ولی هرجا به ضررش باشه نمیره وانجام نمیده خونمونم که میاد نگم مثل خان میاد میشنیه میخوره میره حتی کمکم سفره هم جمع نمی کنه

حالا مادرش مریض بجای اینکه دخترش بالای سرش باشه میگن درس داره تو بیا

منم روم نشد بگم نه حالادارم حرص میخورم😑

خدایاراضیم به رضای تو🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه اون نمیخونه و میگرده یه بحثه مربوط به خودش 

اینکه شما بری کمک کنی به مادره همسرت یه بحث دیگه! 

اگر نمیخوای کمک کنی خب عزیزم با همسرت صحبت کن و نرو ولی حرفی از خواهرش نزن

والا خانواده شوهر منم همینن من میگم چون مریضه برای رضایت خدا ونگهداری از مریض در راه خدا میرم اجرم رو ازخدا میخام مادرشوهرم سرطان روده داره البته دختر نداره ولی ۴تا جاری هستیم ک فقط من میرم اوناشوهراشون میرن کارمیکنن من خودم نمیذارم شوهرم بره دلم برامادرش میسوزه

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...

اینم همش میگه میخوام بخونم برم یه شهر دیگه راحت باشم

اصلا بهتر بره ولی اینکه همش به بهونه درس کاری نمی کنه حرصم میده 😐اخرشم میره همین ازاد 

خدایاراضیم به رضای تو🤍

منم مادرشوهرم با پدرشوهرم میومدن خونه ام بعد هیچ کاری نمیکرد حتی یه لیوان جابه جا نمیکردن همیشه واسه شام میومدن بعد شامم زنگ میزدن دخترشون با شوهرش بچه هاش بیان خونه ام اوناهم بدتر از اینا دی گه کمر نابود شد انقدر پذیرایی مزکردم اونم تنهای صبر کردم منم رفتم خونه مادرشوهر و خواهرشو فقط میخورد بریز به پاش میکرد همش چپ چپ نگاه میکردن تیکه مینداختن گفتم همینه که هست الان دیگه کلا نمیان😂زرنگا

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

اینکه ایشون توی خونه خودشون چکار می کنه که به شما مطلقا مربوط نمیشه. خونه پدرش هست و به والدین خودش مربوط میشه. گشت و گذار و تفریحش هم همینطور. تنها موضوعی که شما درباره ش حق اظهار نظر داری کمکی هست که از شما خواستن. ببین رابطه خودت با مادر شوهرت چطور هست بر اساس اون عمل کن و این موضوع هم به خواهر شوهر ربطی نداره. چون برای مراقبت از ایشون نمی ری.

مهمونی که همیشه میاد دیگه مهمون نیست🥲تازه بایداز دستش خوراکیارو هم بردارم

بعد وقتی میرم خونشون همه ی کارا رو میدن به من دختراشم اونجا نشستن یا به بهونه بچه یا به بهونه درس بعذ میرم تا سرش تو گوشیش

خدایاراضیم به رضای تو🤍